Κορέα - Ρωσία: Σημαντικό βήμα πρόκρισης!

Κορέα – Ρωσία: Σημαντικό βήμα πρόκρισης!

Εναρξη: 14:30, 02/09/2019
Γήπεδο: Wuhan, Wuhan Sports Centre

Η Ρωσία ήταν ουσιαστική κόντρα στη Νιγηρία, πήρε το ντέρμπι κι έκανε πολύ μεγάλο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ!

Δεν έπεισε η Κορέα!
Η ομάδα του Σανγκ Σιν Κιμ έβαλε δύσκολα στην «αλμπισελέστε» μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, καθώς μετά δεν μπορούσε να βρει απαντήσεις στο ρυθμό που είχαν βρει οι αντίπαλοι. Ετσι, οι Κορεάτες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα με 69-95 από τους Αργεντίνους. Ο Τζουνιόνγκ Τσόι είχε 0/3 σουτ σε 21:44, ενώ αρκετοί Κορεάτες δεν έδωσαν λύσεις επιθετικά. Παράλληλα, η αμυντική λειτουργία ήταν κάκιστη από το 11′ κι έπειτα, αφήνοντας το ελεύθερο σουτ στους αντιπάλους. Τραγική η Κορέα και στο τρίποντο, αφού με 8/23 δεν μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο.

Εκανε βήμα πρόκρισης η Ρωσία!
Στο ντέρμπι της πρεμιέρας, η Ρωσία επικράτησε της Νιγηρίας με 82-77 κι έκανε το τεράστιο βήμα για την πρωτιά στον όμιλο. Μπορεί η εμφάνιση να μην ήταν πειστική, ωστόσο η «αρκούδα» έμεινε ψύχραιμη, εγκλώβισε τον Οκότζι και πήρε αυτό που ήθελε. H Ρωσία έκανε λιγότερα λάθη στα τελευταία δευτερόλεπτα, ενώ έβαλε τις κρίσιμες βολές. Μπορεί να είχε 19/24 βολές, όμως στο κρίσιμο σημείο δεν αστόχησε! Ο Βοροντσέβιτς με 14 πόντους και ο Κουλάγκιν με 16 ήταν οι πρώτοι σκόρερ, ενώ πολύτιμες βοήθειες πήρε από τον Ζούμποφ. Σίγουρα, οι Ρώσοι θέλουν να αφήσουν στην άκρη τα τραγικά ποσοστά στα δίποντα, αλλά και τα ανόητα φάουλ.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA με αμέτρητα ειδικά! +21

Σχολιάστε

X