Ισπανία - Πολωνία: Για τον δρόμο των μεταλλίων!

Ισπανία – Πολωνία: Για τον δρόμο των μεταλλίων!

Εναρξη: 16.00, 10/09/2019
Γήπεδο: Shanghai, Shanghai Oriental Sports Center

Ο δρόμος των μεταλλίων περνά από την… Πολωνία, με την Ισπανία να αποδεικνύει κόντρα στους Σέρβους πως είναι έτοιμη για την υπέρβαση σε αυτό το Μουντουμπάσκετ.

Ολα για τον ημιτελικό η Ισπανία
Η Ισπανία ήταν εντυπωσιακή, επιβλήθηκε άνετα της Σερβίας 81-69 κι έκανε ακόμα ένα βήμα στον δρόμο για την κορυφή! Οι Ιβηρες μπορεί να μην είχαν πείσει στη φάση των ομίλων, ωστόσο στο πιο δυνατό τεστ αποδείχθηκαν εξαιρετικοί. Ο Ρίκι Ρούμπιο ήταν εντυπωσιακός και διέλυσε κάθε σύστημα των Σέρβων. Πλέον, οι Ισπανοί με τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Τζόρτζεβιτς, έχουν απέναντί τους την πιο εύκολη Πολωνία για το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους «4», αφού απέφυγαν την Αργεντινή. Δεν κάνει καλά πρώτα δεκάλεπτα, ωστόσο ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Εξαιρετική διαχείριση του Σκαριόλο με τον Γκασόλ (13.6 πόντους και 5.8 ριμπάουντ), πολύ καλός ο Κλαβέρ πολλές οι λύσεις που θα τους φέρουν στη ζώνη μεταλλίων για πολλοστή φορά.

Για την υπέρβαση η Πολωνία

Η ομάδα που πάτησε στο πιο εύκολο μονοπάτι για να φτάσει μέχρι εδώ, ενώ η μόνο δυνατή ομάδα που αντιμετώπισε ήταν η Αργεντινή, από την οποία διασύρθηκε. Πειθαρχημένη ομάδα, με παίκτες που ξέρουν τους ρόλους τους, βγάζει δύναμη, πάθος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει την ποιότητα των Ισπανών. Κλειδί για το ματς κόντρα στην Ισπανία, θα είναι ο ηγέτης τους, ο Πονίτκα. Πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ των Πολωνών με 14 πόντους και 6.4 ριμπάουντ. Οι Πολωνοί θα στηριχθούν στην ηρεμία που βγάζουν, άλλωστε, έτσι, πήραν τα… θρίλερ με Κίνα και Ρωσία.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA με αμέτρητα ειδικά! +21

Σχολιάστε

X