Πουέρτο Ρίκο - Ισπανία: Με φόρα οι Ίβηρες!

Πουέρτο Ρίκο – Ισπανία: Με φόρα οι Ίβηρες!

Εναρξη: 15.30, 02/09/2019
Γήπεδο: Guangzhou Gymnasium

Οι Ισπανοί μπήκαν πολύ δυνατά στο Παγκόσμιο Κύπελλο κι έδειξαν έτοιμοι να κυριαρχήσουν. Απίθανη ανατροπή από το Πουέρτο Ρίκο με τον εντυπωσιακό Χουέρτας.

Εντυπωσιακή η Ισπανία στην πρεμιέρα!
Η Τυνησία έβαλε δύσκολα στην Ισπανία ως το ημίχρονο ωστόσο η «ρόχα» έκανε επιμέρους σκορ 30-8 στο τρίτο δεκάλεπτο κι επικράτησε με σκορ 101-62, αρχίζοντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Εκπληκτικό δεύτερο 20λεπτο της Ισπανίας, με απίθανα νούμερα σε τρίποντα (51,5% με 17/33), δίποντα (66,7% με 20/30) και σε αναλογία ασίστ/λαθών (31/11)!H Ισπανία είχε έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ υποχρέωσε την Τυνησία σε 17 λάθη. Σε εντυπωσιακή κατάσταση ο Ρίκι Ρούμπιο που πέτυχε 17 πόντους και μοίρασε 9 ασίστ! Από κοντά και ο Ερνανγκόμεθ με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Επική ανατροπή το Πουέρτο Ρίκο
Η αναμέτρηση της πρεμιέρας ανάμεσα στο Ιράν και το Πουέρτο Ρίκο συγκλόνισε με την εξέλιξή του! Οι Ιρανοί βρέθηκαν μια ανάσα από μια μεγάλη νίκη, ωστόσο το Πουέρτο Ρίκο πραγματοποίησε ένα επιμέρους 16-3 στα τελευταία δυόμισι λεπτά και με καλάθι του Μογίκα στην εκπνοή ολοκλήρωσε την φοβερή ανατροπή και έφτασε στην επιτυχία με 83-81. Ο Νταβίντ Χουέρτας ήταν εντυπωσιακός με 32 πόντους έχοντας 8/12 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 1/1 βολή, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ. «Θα δώσουμε όλη την ενέργεια μας για αυτή τη φανέλα, για τους ανθρώπους στη χώρα ματς. Θέλουμε να τους κάνουμε υπερήφανους» τόνισε ο Λουίς Κλαβέλ!

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA με αμέτρητα ειδικά! +21

Σχολιάστε

X