Αντόνι Ντέιβις: Οι τρεις μνηστήρες για το πιο hot όνομα του NBA!

Αντόνι Ντέιβις: Οι τρεις μνηστήρες για το πιο hot όνομα του NBA!

Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αντονι Ντέιβις; Το πιο Hot όνομα του NBA βρίσκεται στο στόχαστρο τριών ομάδων, αλλά και του ΛεΜπρον Τζέιμς!

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η απόφαση του Άντονι Ντέιβις να δημοσιοποιήσει το αίτημά του για trade, οι Πέλικανς πέρασαν στην αντεπίθεση. Πρώτο σημάδι, ο 25χρονος ψηλός έκατσε πάγκο στο ματς με τους Ρόκετς. Δεύτερο, τον αφαίρεσαν από το intro video της παρουσίασης της ομάδας.

Ο ίδιος, νιώθοντας… παρείσακτος, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο στην 4η περίοδο. Στην συνέχεια επέστρεψε και προσπάθησε να μιλήσει στο προπονητικό επιτελείο για να βοηθήσει, αλλά εισέπραξε αδιαφορία! Αντόνιο Ντέιβις, το πιο καυτό όνομα στο ΝΒΑ τη δεδομένη στιγμή.

Τρεις υποψήφιοι για τον Άντονι Ντέιβις
Όταν γίνεται συζήτηση για το ταλέντο και τα χαρίσματα του Άντονι Ντέιβις οι ομάδες που αναφέρονται είναι οι Σέλτικς και Λέικερς. Όμως όταν αφορά στο ποιοι θα ήθελαν πολύ περισσότερο τον 25χρονο άκρως χαρισματικό Αμερικανό πάουερ φόργουορντ και σέντερ και ίσως τον ποιοτικό ψηλό στο πρωτάθλημα υπάρχουν τρεις ομάδες που θα επεδίωκαν να τον έχουν ακόμα και μόνο για έναν χρόνο. Όπως και να έχει παίκτη που θαυμάζει ακόμα και ο ΛεΜπρον Τζέιμς και θα ήταν έτοιμος να τον… στρατολογήσει για τους Λέικερς αξίζει πολλά.

ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛΜΠΛΕΪΖΕΡΣ
Το Πόρτλαντ έχει μία καλή ομάδα συγκριτικά με το πως είναι το ρόστερ της και μία τέτοια προσθήκη θα της έδινε μία ώθηση για κάτι παραπάνω. Βέβαια η έλευση του Ντέιβις θα τους κόστιζε τον ΜακΚάλουμ, τον Στάουσκας και ορισμένα πικς.

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
Τα Ελάφια του δικού μας Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι μία ακόμα ομάδα που παρότι είναι από τις κορυφαίες στην Ανατολή δεν είναι στα φαβορί των πλέι οφ. Οι Μπακς έχουν την διάθεση να δώσουν οποιονδήποτε παίκτη τους πλην του Γιάννη για μία τέτοια ανταλλαγή. Ένα δίδυμο Γιάννη – Ντέιβις θα ήταν αχτύπητο. Πρέπει να δώσουν ορισμένους σουτέρ τους για μία τέτοια συμφωνία και ορισμένα πικς. Παίκτες που μπορούν να μπουν στο deal είναι οι Μίλντεντον, Μπλέντσο και Μέικερ.

ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
Οι Ράπτορς κινδυνεύουν να χάσουν το αστέρι τους, τον Καουάι Λέοναρντ. Στην περίπτωση που κλείσουν τον Ντέιβις θα είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να μείνει ο Καουάι. Βέβαια το κόστος θα είναι μεγάλο. Θα πρέπει να δώσουν πικς και παίκτες όπως ποι Γκριν, Πάουελ, ΒανΒλιτ και Ανουνόμπι.

Οι Λέικερς του ΛεΜπρον Τζέιμς, Νικς, Μπακς, Ράπορτς ετοιμάζονται για κρούσεις για τον Ντέιβιτς. Οι Σέλτικς τον θέλουν αλλά η κίνησή τους εξαρτάται από το τι θα γίνει με τον Κάιρι Ίρβινγκ.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo NBA με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X