Μπόστον Σέλτικς – Μιλγουόκι Μπακς: Με... ορεξάτο Αντετοκούνμπο τα «ελάφια»

Μπόστον Σέλτικς – Μιλγουόκι Μπακς: Με… ορεξάτο Αντετοκούνμπο τα «ελάφια»

Έναρξη: 01.30, 01/08/2020
Γήπεδο: HP Field House, Ορλάντο

Ορεξάτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

«Για το μεγαλύτερο διάστημα ένιωθα χαμένος», είχε δηλώσει ο Αντετοκούνμπο για τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας. Τώρα, το NBA επιστρέφει και ο Έλληνας άσος θέλει να οδηγήσει τους Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή. Τα «ελάφια» είναι η κορυφαία ομάδα της Ανατολής και εκείνη που δείχνει ότι μπορεί να κοντράρει τους Λέικερς του ΛεΜπρόν. Ήδη, πολλοί φίλαθλοι ονειρεύονται τελικούς ανάμεσά τους, που θα γραφτούν στην ιστορία.

Οι Μπακς κυριάρχησαν μέχρι τη διακοπή στην ανατολική περιφέρεια, έχοντας κερδίσει τα 53 από τα 65 παιχνίδια τους. Τα πάντα, όμως, βρίσκονται υπό αμφισβήτηση μετά από τόσο μεγάλη αποχή και ο Αντετοκούνμπο, που φιλοδοξεί να κερδίσει για 2η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του MVP, επέστρεψε από τον τραυματισμό του και ήταν εντυπωσιακός στη φιλική ήττα από τη Νέα Ορλεάνη, πετυχαίνοντας 30 πόντους.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τα «ελάφια» είναι ότι μέχρι στιγμής μόλις οι 3 από τις 12 ήττες τους ήρθαν εντός έδρας. Κάτι που σημαίνει ότι το να βγάλουν το υπόλοιπο της σεζόν στο ουδέτερο Ορλάντο ίσως στοιχίσει περισσότερο απ’ όσο υπολόγιζαν. Σε αυτόν που θα ποντάρουν τα πάντα είναι, φυσικά, ο Γιάννης, που σκοράρει κατά μέσο όρο 29,6 πόντους και είναι ικανός να πάρει την ομάδα στους ώμους του, καθώς ο Έρικ Μπλέντσο ταλαιπωρήθηκε από τον κορωνοϊό και δεν αναμένεται να είναι στο 100%, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Πατ Κόνοτον.

Ελπίζουν οι Μπόστον Σέλτικς

Οι Σέλτικς βρίσκονται στην 3η θέση της Ανατολής, τρεις μόλις νίκες μακριά από τους Ράπτορς στη 2η θέση και 10 μακριά από τους Μπακς. Είναι μία από τις ομάδες που πιστεύουν ότι μπορούν να φτάσουν μέχρι τους τελικούς, αφήνοντας εκτός τα «ελάφια», που έχουν το καλύτερο σερί στο NBA.

Πώς θα το καταφέρουν αυτό; Οι «κέλτες» είναι η μοναδική ομάδα με τρεις παίκτες, που έχουν μέσο όρο πόντων μεγαλύτερο των 20 ανά παιχνίδι. Έχουν δύο All-Star, τους Τέιτουμ και Γουόκερ, με τον τελευταίο, όμως, να επιστρέφει μόλις τώρα και να μην είναι στο 100%. Έχουν επίσης και βάθος στον πάγκο, κάτι που σε αυτή την περίοδο αναμένεται να αποδειχθεί πολυτέλεια. Δεν πρέπει, φυσικά, να ξεχνάμε ούτε τον Μπραντ Στίβενς, που έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους προπονητές της λίγκας.

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ένα από τα καλύτερα της επιστροφής ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες με πολύ υψηλές φιλοδοξίες. Στις δύο φορές που έχουν αναμετρηθεί φέτος μετράνε από μία νίκη, με τους Μπακς να κερδίζουν στην τελευταία περίπτωση με 128-123. Θα μπορέσει η ομάδα του Αντετοκούνμπο, που στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι είχε πετύχει 32 πόντους, να κάνει δύο τις νίκες της ή οι Σέλτικς θα κάνουν την έκπληξη;

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo NBA με αμέτρητα ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X