Ντόρτμουντ - Μάιντζ: Μαζεύουν τα «κομμάτια» τους οι Βεστφαλοί!

Ντόρτμουντ – Μάιντζ: Μαζεύουν τα «κομμάτια» τους οι Βεστφαλοί!

Έναρξη: 19:30, 13/04/2019
Γήπεδο: Signal Iduna Park (81.360)

Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της Μπουντεσλίγκα, η Ντόρτμουντ μαζεύει τα κομμάτια της από την ήττα στο ντέρμπι με την Μπάγερν (5-0). Υποδέχεται τη Μάινζ και πλέον η τύχη των Βεστφαλών για το πρωτάθλημα δεν είναι στα χέρια τους.

Στο -1 από την κορυφή, η Ντόρτμουντ κοιτάζει πλέον να πάρει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια και να περιμένει κάποια «γκέλα» των Βαυαρών. Με τη σημερινή αντίπαλο μετρούσε έξι σερί εντός έδρας νίκες, μέχρι να έρθει το περσινό διπλό της Μάιντζ με 1-2.

«Βαριά» η πεντάρα της Ντόρτμουντ
Όπως και την προηγούμενη σεζόν, έτσι και φέτος η Ντόρτμουντ έφυγε με μεγάλη συντριβή από το Μόναχο. Πέρυσι με 6-0, φέτος ηττήθηκε με 5-0 δίχως να δείξει σε κανένα διάστημα του παιχνιδιού καμία αντίδραση. Δέχτηκε τέσσερα γκολ από το πρώτο ημίχρονο και περίμενε υπομονετικά για το σφύριγμα της λήξης.

Μπορεί να είχε απουσίες, όμως αυτό που έδειξε από το ξεκίνημα δεν μπορεί να δικαιολογεί την εικόνα της. Μοναδική ευκαιρία που είχε, είναι με τον Νταούντ να βρίσκει το δοκάρι με το σκορ στο 1-0. Από εκεί και πέρα τίποτα περισσότερο.

«Πήραμε το μάθημά μας», δήλωσε ο τεχνικός Φαβρ. Πλέον οι Βεστφαλοί ψάχνουν να συνεχίσουν το εντός έδρας αήττητο στη Μπουντεσλίγκα, έχοντας 12 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Διαφορετική πεντάρα για τη Μάιντζ
Και στο παιχνίδι της Μάιντζ μπήκαν πέντε τέρματα, όμως τα πέτυχε όλα εκείνη. Εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Φράιμπουργκ βάζοντας τέλος στο σερί τεσσάρων ηττών.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο 21χρονος φορ Ματέτα, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ. Στους αναδειχθέντες και ο μέσος Μποέτιους με ένα γκολ και δύο ασίστ. Παρότι δεν είχε την κατοχή στο παιχνίδι και τις περισσότερες ευκαιρίες, κατάφερε να εκμεταλλευτεί τους ανοιχτούς χώρους και τα λάθη των αντιπάλων της.

Εκτός έδρας έχει πέντε συνεχόμενες ήττες, σε όλες δέχτηκε τουλάχιστον 2 τέρματα. Στατιστικό που πρέπει να ανησυχεί τον Σβαρτζ. Παρ’ όλα αυτά δείχνει αισιόδοξος για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους»: «Είναι η ευκαιρία μας να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε σε ένα μεγάλο ματς, μπροστά στο ευρύ κοινό της Ντόρμουντ».

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X