Η eBundesliga στη σέντρα!

Η eBundesliga στη σέντρα!

Η Bundesliga αποφάσισε να διοργανώσει ένα πρωτάθλημα esoccer για τις ομάδες της 1ης και της 2ης κατηγορίας.

Bundesliga Home Challenge

Το ποδόσφαιρο στην Γερμανία έχει σταματήσει, η πρόταση του προεδρείου της Bundesliga είναι τα επόμενα παιχνίδια να μην ξεκινήσουν μέχρι τον Μάιο, μία πρόταση που θα συζητηθεί στις 30 Μαρτίου, και τη λύση έδωσε για ακόμη μία φορά το esoccer! H ίδια η Λίγκα, λοιπόν, αποφάσισε να διοργανώσει το «Bundesliga Home Challenge», το οποίο θα λάβει χώρα τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα.

Συνολικά 26 ομάδες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας θα παίξουν στο FIFA 20 της EA Sports στο PlayStation 4, με τους αγώνες να αρχίζουν στις 28 Μαρτίου και να διεξάγονται στις ώρες που κανονικά θα υπήρχαν αγώνες της Bundesliga. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από δύο παίκτες: ο ένας θα είναι υποχρεωτικά ποδοσφαιριστής, ο άλλος είτε μέλος του τεχνικού επιτελείου, είτε μέλος της διοίκησης, είτε κάποιος γενικότερα από τον σύλλογο ή το περιβάλλον του. Η Ντόρτμουντ για παράδειγμα θα εκπροσωπηθεί από τον Χακίμι και τον Ερνέ Εμπέλι, επαγγελματία gamer.

Άλλωστε, την ίδια στιγμή η Virtual Bundesliga συνεχίζεται κανονικά. Εκεί, κάθε ομάδα έχει προσλάβει από έναν επαγγελματία gamer για να την εκπροσωπήσει. Μάλιστα, ο μεγάλος τελικός του τελευταίου τουρνουά αναβλήθηκε, καθώς ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα.

Στην περίπτωση του νέου τουρνουά υπάρχει η «εγγύηση του 85», που σημαίνει ότι όλες οι ομάδες θα βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο ικανότητας. Έτσι, για παράδειγμα η Ντόρτμουντ δεν θα έχει πλεονέκτημα έναντι της Γκρόιτερ Φιρτ πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι. Οι παίκτες θα βρίσκονται στα σπίτια τους και κάθε ματς θα διαρκεί περίπου 25’, τα παιχνίδια θα είναι διπλά (το ένα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, το άλλο ανάμεσα στους gamers και στο τέλος θα μετρήσει το συνολικό σκορ και των δύο αγώνων) και όλα θα μεταδοθούν απευθείας από το κανάλι της Virtual Bundesliga στο Youtube.

Το φαβορί και η απουσία

Η ομάδα που θα έχει στις τάξεις της τον πρωταθλητή της Virtual Bundesliga είναι η Βέρντερ. Ο Michael „MegaBit“ Bittner θα εκπροσωπήσει τους «πράσινους» μαζί με τον μέσο Μαξιμίλιαν Έγκεσταϊν.

Η τρανταχτή απουσία από το τουρνουά είναι εκείνη της Μπάγερν, που αποφάσισε να μην δηλώσει συμμετοχή. Το ίδιο έπραξε και η Γκλάντμπαχ.

Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή

Μάιντς, Κολωνία, Νυρεμβέργη, Ουνιόν Βερολίνου, Αρμίνια Μπίλεφελντ, Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ, Ντιναμό Δρέσδης, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Άουγκσμπουργκ, Σάλκε, Ζανκτ Πάουλι, Αμβούργο, Αννόβερο, Χέρτα, Χόλσταϊν Κίελ, Λειψία, Φράιμπουργκ, Πάντερμπορν, Γκρόιτερ Φιρτ, Ρέγκενζμπουργκ, Ντάρμσταντ, Βέχεν Βίζμπαντεν, Βέρντερ Βρέμης, Χόφενχαϊμ, Στουτγκάρδη

Η πρώτη αγωνιστική

28/03

Γκρόιτερ Φιρτ – Χόφενχαϊμ (16:30)
Χέρτα – Πάντερμπορν (17:20)
Μάιντς – Ντόρτμουντ (18:10)
Ζανκτ Πάουλι – Σάλκε (19:00)
Κολωνία – Στουτγκάρδη (19:50)
Ντιναμό Δρέσδης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (20:40)

29/03

Βέρντερ Βρέμης – Νυρεμβέργη (16:30)
Λειψία – Αμβούργο (17:20)
Ουνιόν Βερολίνου – Ρέγκενζμπουργκ (18:10)
Αρμίνια Μπίλεφελντ – Χόλσταϊν Κίελ (19:00)
Φράιμπουργκ – Βέχεν Βίζμπαντεν (19:50)
Ντάρμσταντ – Λεβερκούζεν (20:40)

Νόμιμο στοίχημα esoccer με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλα τα στοιχήματα για τα Esports στη Bwin.gr. Εδώ στοιχηματίζεις! |21+

Σχολιάστε

X