Κολωνία - Ντόρτμουντ: Σε εξαιρετικό μομέντουμ οι Βεστφαλοί!

Κολωνία – Ντόρτμουντ: Σε εξαιρετικό μομέντουμ οι Βεστφαλοί!

Εναρξη: 21:30, 23/08/2019
Γήπεδο: RheinEnergieStadion (Köln)

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ και θέλει να συνεχίσει με νίκες στη δύσκολη έδρα της Κολωνίας. Η παράδοση του Γκέτσε…

Κακή πρεμιέρα η Κολωνία
Η Κολωνία ηττήθηκε 2-1 από το Βόλφσμπουργκ στην πρεμιέρα της Bundesliga. Kακή στο δημιουργικό κομμάτι, δεν έπεισε με την εικόνα της κι έδειξε πως θέλει ακόμα δουλειά, ειδικά στην επίθεση. Πολλά λάθη από την ομάδα του Αχιμ Μπάιερλοτσερ, αν και υπήρξαν απουσίες που επηρέασαν την ομάδα. Μαζί με τα ματς της προηγούμενης παρουσίας της στη Bundesliga, μετρά 8 διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς νίκη. Επιστρέφει ο βασικός φορ, Κόρδομπα, ο μπακ, Κάτερμπαχ, εκτός όμως είναι ο αμυντικός Γιάκομπς και ο μέσος, Κλέμενς. Αξίζει να σημειωθεί, πως σε δέκα αναμετρήσεις τους εμφανίστηκε το 0-0!

Σε εξαιρετικό μομέντουμ η Ντόρτμουντ
Η Ντόρτμουντ ήταν καταιγιστική στην πρεμιέρα της Bundesliga. Τι και αν βρέθηκε στο πρώτο λεπτό πίσω στο σκορ, με τον Νίντερλεχνερ να δίνει το προβάδισμα στην Άουγκσμπουργκ, στο 3’ ο Αλκάθερ έφερε το ματς στα ίσα και η συνέχεια ανήκε μόνο στους Βεστφαλούς. Οι παίκτες του Φαβρ κυριάρχησαν και μέσα σε 10’ πέτυχαν τρία γκολ. Αρχικά, ο Σάντσο έκανε το 2-1, στη συνέχεια ο Ρόις το 3-1 στο 57’ και στο 59’ ήρθε ο Αλκάθερ να κάνει το 4-1! Τα πάντα, φυσικά, είχαν τελειώσει, με τον Μπραντ να έρχεται από τον πάγκο και να σκοράρει στο ντεμπούτο του για το τελικό 5-1 στο 82’. Οι Βεστφαλοί απέδειξαν πως βρίσκονται σε εξαιρετικό μομέντουμ, αφού είχε προηγηθεί η κατάκτηση του Σούπερ Καπ κόντρα στην Μπάγερν, αλλά και η εύκολη πρόκριση στο κύπελλο.

Κολωνία – Ντόρτμουντ, τα στατιστικά

Ο Μάριο Γκέτσε μετρά έξι νίκες επί της Αουγκσμπουργκ σε ισάριθμα ματς που την έχει αντιμετωπίσει, έχοντας σκοράρει μια φορά, ενώ μοίρασε και δυο ασίστ.

Ο Ματς Χούμελς πέτυχε τον Γενάρη του 2010 κόντρα στην Κολωνία δύο γκολ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ (3-2)

Επτά από τους 14 παίκτες της Κολωνίας που έπαιξαν στην πρεμιέρα με τη Βόλφσμπουργκ έκαναν το ντεμπούτο τους στη Bundeliga, όπως και ο προπονητής Achim Beierlorzer.

Η τελευταία νίκη της Κολωνίας σε βάρος της Ντόρτμουντ ήταν τον Δεκέμβρη του 2015, όταν και επικράτησε εντός έδρας 2-1.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X