Σάντσο: Το πιο λαμπρό αστέρι της Ντόρτμουντ!

Σάντσο: Το πιο λαμπρό αστέρι της Ντόρτμουντ!

Ο Τζέιντον Σάντσο έλαμψε στη Bundesliga και η Ντόρτμτουντ τον αντάμειψε με ένα απίθανο συμβόλαιο. Ποιος είναι ο Βρετανός που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα;

Τζέιντον Σάντσο, το hot prospects του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Βρετανός έδειξε πόσο πολύ θέλει να παραμείνει στο Signal Iduna Park και κέρδισε από αυτή την επιλογή του. Η Ντόρτμουντ του πρόσφερε νέο συμβόλαιο αυξάνοντας τις απολαβές του στις 190.000 λίρες την εβδομάδα, ενώ, ο ετήσιος μισθός του θα είναι κάτι λιγότερο από 10 εκατομμύρια λίρες! Ποιος είναι ο Σάντσο που παίρνει στις πλάτες του, τους Βεστφαλούς για την επιστροφή στην κορυφή;

Οι Βρετανοί έχουν έναν επιπλέον λόγο για να παρακολουθούν στενά τη Bundesliga. Λούκμαν, Νίλσον, Οξφορντ, Αμπαντού και Τζέιντον Σάντσο πήγαν σε αυτό το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Τα βλέμματα όμως είναι περισσότερο στραμμένα στον διεθνή Αγγλο εξτρέμ, Σάντσο, ο οποίος έκανε μια εντυπωσιακή πρώτη σεζόν στο Signal Iduna Park μετά τη μεταγραφή του από τη Μάντσεστερ Σίτι για 7 εκατ. λίρες το καλοκαίρι του 2017. Το άγχος δεν τον επηρέασε και στην πρώτη του σεζόν στη Βεστφαλία πέτυχε 12 γκολ και 14 ασίστ. Ο 19χρονος άρχισε με γκολ και ασίστ στη νίκη της Ντόρτμουντ επί της Μπάγερν στο Σούπερ Καπ, ενώ βρήκε δίχτυα και στη νίκη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος επί της Αουγκσμπουργκ. «Δεν καταλαβαίνω τον Γκουαρδιόλα, πώς μπορεί να έχασε έναν τέτοιο παίκτη. Ειδικά ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος ξέρει πώς να χειρίζεται τους νεαρούς παίκτες».

Σάντσο, το μεγάλο αστέρι της Ντόρτμουντ

Ο Σάντσο που ψηφίστηκε στην καλύτερη 11άδα της περσινής σεζόν στη Bundesliga , αισθάνεται δεμένος με το κλαμπ που δαπάνησε 8 εκατ. λίρες σε έναν 17χρονο που δεν είχε κάνει καν το ντεμπούτο του στην 1η ομάδα. Του αρέσει πολύ το να είναι το poster boy μιας νέας γενιάς που θέλει όσο και περισσότερο να παίξει στο εξωτερικό και να αφομοιώσει νέες τακτικές, εμπειρίες και κουλτούρες. Το μέλλον του Σάντσο είναι λαμπρό και κιτρινόμαυρο!

Ο Γκουαρδιόλα ήθελε να εξηγήσει γιατί δεν μπόρεσε να τον κρατήσει στην ομάδα. «Είχαμε φτάσει σε συμφωνία με τον Σάντσο, δώσαμε τα χέρια, οπότε του προσφέραμε ένα εκπληκτικό deal σε ό,τι αφορά τις απολαβές του. Ακόμη κι μετά το “όχι” που είπαν, συναντήσαμε τον πατέρα του και τους μάνατζερ του, όπως και άλλους μάνατζερ, ενώ συναντηθήκαμε ξανά και με τον ίδιο. Αλλά αν ο παίκτης λέει “όχι, όχι, όχι, όχι, όχι”, τι μπορούμε να κάνουμε;».

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X