Βέρντερ Βρέμης – Άιντραχτ Φρανκούρτης: Κρίσιμο ματς στη μάχη της παραμονής

Βέρντερ Βρέμης – Άιντραχτ Φρανκούρτης: Κρίσιμο ματς στη μάχη της παραμονής

Έναρξη: 21.30, 03/06/2020
Γήπεδο: Weserstadion

Πριν 4 χρόνια η Βέρντερ βρισκόταν και πάλι σε πολύ δύσκολη θέση στη μάχη της παραμονής. Τότε, και πάλι ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια ήταν απέναντι στην Άιντραχτ. Όλη η πόλη στην Βρέμη ήταν στο πόδι για το ματς, η αστυνομία έπρεπε να βοηθήσει για να ανοίξει δρόμο για το λεωφορείο της αποστολής ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμου. Πανό είχαν γεμίσει τους δρόμους και τις γέφυρες προς το στάδιο και ποτέ ξανά η πόλη και η ομάδα δεν ήταν τόσο κοντά.

Αναγεννημένη η Βέρντερ (και αμυντικά)

Τώρα, η κρισιμότητα του ίδιου αγώνα είναι εξίσου σημαντική, καθώς με νίκη η Βέρντερ έχει τη δυνατότητα να βγει για πρώτη φορά μετά την 20ή αγωνιστική από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως θα πρέπει να το κάνει μπροστά σε άδειες εξέδρες. Κανένας δεν θα βρίσκεται στους δρόμους για να εμψυχώσει τους παίκτες του Κόφελντ πριν το 100ό ματς με αντίπαλο την Άιντραχτ στην Bundesliga.

Σε εκείνο το παιχνίδι ο νυν τεχνικός της Βέρντερ ήταν βοηθός του Βίκτορ Σκρίπνικ. Στη συνέχεια, όταν ανέλαβε ως πρώτος προπονητής έκανε το ντεμπούτο του με αντίπαλο την Άιντραχτ, χάνοντας με 2-1. Από τότε, δεν έχει ηττηθεί ξανά από την ομάδα της Φρανκφούρτης σε 4 ματς. Το μέλλον του φαίνεται να είναι συνδεδεμένο με τους «Αετούς», όπως και των «Πράσινων» στην πρώτη κατηγορία.

Μετά τη διακοπή η Βέρντερ έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας πάρει 7 βαθμούς στις 3 τελευταίες αγωνιστικές, όσους είχε μαζέψει στις 15 προηγούμενες! Σε αυτό το αήττητο σερί, μάλιστα, δεν δέχθηκε ούτε ένα γκολ, κάτι που είχε να συμβεί από τον Μάρτιο του 2014, με το απόλυτο ρεκόρ συλλόγου να φτάνει στα 5 σερί παιχνίδια από το 2009. Τα συνεχόμενα παιχνίδια ευνοούν την ομάδα της Βρέμης. Αυτό, τουλάχιστον, πιστεύει και ο προπονητής της. «Σε εβδομάδες με εμβόλιμες αγωνιστικές είναι πιο εύκολο να διατηρήσεις το ρυθμό σου, καθώς απλά δεν υπάρχει τίποτα άλλο ούτε καν να σκεφτείς», σχολίασε ο Κόφελντ.

Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί η Άιντραχτ

Το παιχνίδι προφανώς και δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Άιντραχτ μόλις έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των 6 αγώνων χωρίς νίκη την προηγούμενη αγωνιστική (2-1 εκτός έδρας την Βόλφσμπουργκ). «Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού», συνέχισε ο Κόφελντ. «Προφανώς και δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Έχουμε μείνει πολύ πίσω και ακόμη και αν κερδίσουμε, η πίεση δεν θα φύγει». Με αυτό το κακό σερί μέχρι και οι «Αετοί» έχουν μπλέξει με τη μάχη της παραμονής.

«Η ήττα δεν επιτρέπεται σε αυτό το παιχνίδι», τόνισε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Άντι Χούτερ. «Η Βέρντερ πλέον αμύνεται πολύ καλύτερα και έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Σε καμία περίπτωση δεν είναι η ίδια ομάδα με πριν τη διακοπή», διαπίστωσε ο Αυστριακός. Σε αυτό το παιχνίδι θα αναμετρηθεί η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας εντός έδρας (6 βαθμοί) με την χειρότερη εκτός έδρας (10 βαθμοί). Θα καταφέρει η Βέρντερ να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί συλλόγου με 11 ματς χωρίς νίκη στο γήπεδό της ή θα μπορέσει η Άιντραχτ επιτέλους να δείξει το καλό της πρόσωπο και μακριά από την Φρανκφούρτη;

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X