Κάρλο Αντσελότι: Η κορυφαία 11άδα της καριέρας του! (Poll)

Κάρλο Αντσελότι: Η κορυφαία 11άδα της καριέρας του! (Poll)

Ποια είναι η κορυφαία ενδεκάδα του Αντσελότι, απ’ όσους παίκτες προπόνησε από το 1995, όταν και ξεκίνησε την πορεία του στη Ρετζιάνα; Το bwin News καταλήγει στους 11 κορυφαίους ανά θέση του Don Carlo.

Ένας γνήσιος θρύλος του ποδοσφαίρου, ο Κάρλο Αντσελότι είχε τη χαρά να διαχειρίζεται έναν μεγάλο αριθμό πραγματικά εκλεκτών ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια της καριέρα του σε Μίλαν, Τσέλσι, Μπάγερν, Παρί και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ιταλός προπονητής τα έχει πάρει όλα στην καριέρα του και κατάφερε να εκτοξεύσει την καριέρα πολλών παικτών. Το ταλέντο του Βινίσιους Τζούνιορ, η αδυσώπητη επιθυμία του Κριστιάνο να είναι ο καλύτερος, το… class του Κακά μπορεί να έβαλαν δύσκολα στον Ιταλό, αλλά ο ίδιος δεν πτοήθηκε, δούλεψε με όλα τα αστέρια ιδανικά και τα έκανε να… λάμπουν περισσότερο. Οι γνώμες διίστανται, με το bwin News να κάνει το τολμηρό βήμα και να παρουσιάζει τους κορυφαίους έντεκα του Καρλέτο!

bwin – Πρώιμη Πληρωμή*: Στα δύο γκολ διαφορά, πας ταμείο!

Τερματοφύλακας και… άμυνα που δεν πλησιάζεις!

Τζιανλουίτζι Μπουφόν:
«Γνώρισα τον Μπουφόν στην ηλικία των 17 ετών και ήταν εξωγήινος για την ηλικία του», παραδέχθηκε χρόνια μετά τη συνεργασία τους στην Πάρμα. Ως ένας από τους εκκολαπτόμενους αστέρες εκείνης της Πάρμα, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποτέλεσε τον κέρβερο κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος άγγιξε τον τίτλο της Serie A το 1997 αλλά τελικά περιορίστηκε στη δεύτερη θέση πίσω από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους. Οι δυο τους αργότερα θα εγκατέλειπαν την Πάρμα για το Τορίνο και τους «μπιανκονέρι», αν και οι διαφορετικές χρονικές περίοδοι δεν τους επέτρεψαν μια δεύτερη συνεργασία.

Καφού: Η τελευταία ομάδα στην καριέρα του δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από μία ομάδα του Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός έπαιξε κομβικό ρόλο σε μία από τις τοπ χρονικές περιόδους στην καριέρα του Βραζιλιάνου. Ο Καφού αρνήθηκε την προοπτική της Ιαπωνίας για να βρεθεί στη Μίλαν το 2003 και δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Πήρε Πρωτάθλημα, Supercup αλλά και το Champions League που τόσο ήθελε.

Κάθε γκολ παίζει σε Live Streaming* από την bwin!

Aλεσάντρο Νέστα: Ο Ιταλός στόπερ χαρακτηρίζεται από πολλούς ως έναν εκ των κορυφαίων στη θέση του. Ο Αλεσάντρο Νέστα «άνθισε» ποδοσφαιρικά στη Λάτσιο προτού κλείσει έναντι 30 εκατ. στη Μίλαν, εκεί όπου κάτω από τις οδηγίες του Αντσελότι κατέκτησε δις το Champions League. Σκληρός παίκτης αλλά και με την απαιτούμενη ποιότητα ο Νέστα έκανε μεγάλη διαφορά. Έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο του 2006, όπου λόγω τραυματισμού τότε είχε χάσει το πιο μεγάλο μέρος του τουρνουά.

Σέρχιο Ράμος: Αναμφίβολα ο πιο πλήρης στόπερ όλων των εποχών με βάση το background του. Ο Ράμος και ο Αντσελότι από την άλλη έχουν μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλον. Οι δυο τους κατέκτησαν μαζί του Champions League το 2013-2014. Ήταν μία στιγμή που έβαλε τον Ράμος στην πορεία του να εξελιχθεί ένας εκ των κορυφαίων του κόσμου. «Δεν πας στη μάχη χωρίς τον Ράμος», έχει πει ο Ιταλός…

Πάολο Μαλντίνι: Η σχέση τους ξεκίνησε ως συμπαίκτες! Ναι, Μαλντίνι και Αντσελότι φορούσαν τη φανέλα της Μίλαν την ίδια περίοδο, στα τέλη του 1980 και τις αρχές του 1990 και σήκωσαν μάλιστα και το Πρωτάθλημα. Το 2001οι δρόμοι τους αντάμωσαν και πάλι στη… ροσονέρο πλευρά του Μιλάνου και συνυπήρξαν στη Μίλαν για 8 χρόνια. Μαζί κατέκτησαν το Champions League το 2003 και το 2007. Ένας τέτοιος δεσμός είναι σπάνιος και στο ποδόσφαιρο, αλλά και γενικά. Έχουμε να κάνουμε με δύο Legends άλλωστε.

Build A Bet*: Συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα!

Κέντρο με τριάδα «φωτιά»!

Λούκα Μόντριτς:
Ο Κροάτης εξακολούθησε να είναι ένα μεγάλο αστέρι στο κέντρο της Ρεάλ υπό τις οδηγίες του Αντσελότι ακόμα και στα 37 του χρόνια. Παίζοντας έναν ρόλο – κλειδί στην ομάδα. Το ίδιο σημαντικό ρόλο που είχε και 10 χρόνια πριν στο πρώτο πέρασμα του Αντσελότι στη Ρεάλ. Μια δυνατή σχέση ανάμεσα σε δυο Legends!  Ο Μόντριτς μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στον τοπ παίκτη στη θέση του με τον τρόπο παιχνιδιού του και τις ελάχιστες αδυναμίες του.

Ζινεντίν Ζιντάν: Η αλήθεια είναι πως η θητεία του Κάρλο Αντσελότι στη Γιουβέντους στις αρχές της χιλιετίας δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν προέκυψαν ιδεατές συνεργασίες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για εκείνη του Κάρλο με τον Ζινεντίν Ζιντάν, προτού οι δυο τους σμίξουν ξανά ως πρώτος και δεύτερος προπονητής στον πάγκο της Ρεάλ. Αν και μαζί στο Τορίνο δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν κάποιον τίτλο, ο Αντσελότι για το υπόλοιπο της καριέρας του συνέχιζε να θεωρεί τον Ζιζού ως το απόλυτο ορόσημο για κάθε ποδοσφαιριστή.

Τόνι Κρόος: Όταν ο Κρόος πήρε την απόφαση να αποσυρθεί το καλοκαίρι θέτοντας τέλος σε μια εντυπωσιακή καριέρα, ο Αντσελότι τον παρακαλούσε να το ξανασκεφτεί. Ο Γερμανός άλλωστε αποτελούσε για χρόνια τον μετρονόμο της Ρεάλ και των δυο εκδοχών που παρουσίασε στο γήπεδο ο Ιταλός τεχνικός, με την ποιότητά του να ξεχειλίζει σε κάθε κατηγορία. Μαζί κατέκτησαν τρία Champions League και δυο πρωταθλήματα Ισπανίας.

Ενισχυμένες Αποδόσεις κάθε μέρα!

Επίθεση από άλλον πλανήτη!

Κακά: Κάτοχος Χρυσής Μπάλας υπό τις οδηγίες του Αντσελότι, συνολικά 95 γκολ και 84 ασίστ και φυσικά ένα Champions League. Μπορεί η θέση του να μην είναι 100% στα άκρα της επίθεσης, όμως ο Κακά ήταν ο απόλυτος σταρ στη Μίλαν του Αντσελότι. Παίκτης που συνέδεε κέντρο κι επίθεση με αρμονία. Παιχνίδι μαγικό κι αέρινο.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέντε φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας ήταν ο απόλυτος σταρ του Αντσελότι στην πρώτη του θητεία στη Ρεάλ. Ο Μπενζεμά είχε άλλον ρόλο τότε αλλά αυτό ήταν για καλό λόγο. Ο CR7 υπήρξε ασταμάτητος και έφτασε σε αδιανόητα επίπεδα. Ήταν η περίοδος που βρέθηκε να… κονταροχτυπιέται με τον Μέσι. Ο Πορτογάλος άρχισε την αγωνιστική του… μεταμόρφωση σε θέση κλασικού φορ (από εκεί που ήταν πλάγιος επιθετικός) με τον Αντσελότι και ήταν πάντα ο παίκτης που μπορούσε να ποντάρει πάνω του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον «Καρλέτο» σημείωσε από τα πλέον παραγωγικά του χρόνια, καθώς σε 101 συμμετοχές σκόραρε 112 γκολ και μοίρασε 47 ασίστ!

Καρίμ Μπενζεμά: Ξεπερνώντας τους Σεφτσένκο και Φίλιπο Ιντζάγκι, ο Μπενζεμά έφτασε σε νέα επίπεδα τα τελευταία χρόνια στη Ρεάλ και επέτρεψε στον Αντσελότι να περάσει όλα όσα ήθελε στη φιλοσοφία της ομάδας. Ο Ιταλός έδωσε στον Γάλλο περισσότερες ευθύνες, τον βοήθησε ψυχολογικά και ο έμπειρος φορ πήρε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Οι δυο τους δούλεψαν αρμονικά και υπό τον Αντσελότι, ο Μπενζεμά συνειδητοποίησε επιτέλους τις δυνατότητές του. Έκανε τα πάντα στη Ρεάλ και κατέκτησε δίκαια τη Χρυσή Μπάλα του 2022, ενώ υπό τις οδηγίες του Ιταλού ο “King Karim” σκόραρε 70 φορές, μοιράζοντας 40 ασίστ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

X