Αγιαξ – Ρεάλ Μαδρίτης: Αποφασισμένη στην Ολλανδία!

Αγιαξ – Ρεάλ Μαδρίτης: Αποφασισμένη στην Ολλανδία!

Εναρξη: 22:00, 12/02/2019
Γήπεδο: Johan Cruyff Arena (53.502), Αμστερνταμ

Αγιαξ και Ρεάλ Μαδρίτης αποτελούν το ένα από τα δύο ζευγάρια της Τετάρτης (13/02) στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις δύο ομάδες να ρίχνονται στη μάχη του «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Αμστερνταμ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, χτίζοντας ένα θετικό σερί στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχονται και από δύο σπουδαία εκτός έδρας αποτελέσματα στην Ισπανία. Το ισόπαλο 1-1 στο «Καμπ Νόου» με την Μπαρτσελόνα για το Κύπελλο, αλλά και το πρόσφατο διπλό κόντρα στη συμπολίτισσα Ατλέτικο με 3-1 στο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, ο Αγιαξ προβληματίζει με δύο ήττες στην τελευταία τριάδα αγώνων στο πρωτάθλημα.

Στην καλύτερη καμπή της η Ρεάλ Μαδρίτης!
Το ξεκίνημα της σεζόν εφιαλτικό, με κακή απόδοση, άσχημα αποτελέσματα και απόλυση του προπονητή Τζούλεν Λοπετέγκι. Στη θέση του ο Σαντιάγο Σολάρι, ο οποίος κλήθηκε από τη διοίκηση να βγάλει το σύλλογο από τη δύσκολη θέση. Επειτα από τρεις μήνες στον πάγκο, οι Μαδριλένοι αρχίζουν και παίζουν καλό ποδόσφαιρο, βγάζουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και το αποτέλεσμα είναι θετικό.

Με 11 νίκες στα 15 πιο πρόσφατα παιχνίδια (δύο ισοπαλίες και δύο ήττες) σε όλες τις διοργανώσεις έχουν φέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, να συνεχίζει στο Κύπελλο, δείχνοντας φορμαρισμένη στην πιο… εύστοχη εποχή, τη στιγμή που αρχίζει τις υποχρεώσεις της στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο πρόσφατο παιχνίδι αυτό στο «Μετροπολιτάνο» και τη νίκη 3-1 επί της συμπολίτισσας, Ατλέτικο.

Ενόψει Αγιαξ ο μόνος που δεν υπολογίζεται είναι ο αναπληρωματικός μέσος Μάρκο Γιορέντε, ενώ ο Ισκο δίνεται αμφίβολος. Αυτές είναι και οι μοναδικές σημειωμένες απουσίες στο μπλοκάκι του Σολάρι.

«Ξεφουσκώνει» ο Αγιαξ!
Ο Αγιαξ ξεκίνησε εκρηκτικά τη σεζόν εντός και εκτός συνόρων, με πολύ καλή παρουσία στον 5ο Ομιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με τις Μπάγερν Μονάχου, Μπενφίκα και ΑΕΚ. Αποκορύφωμα αποτέλεσαν οι δύο εμφανίσεις με τους Βαυαρούς και τα δύο ισόπαλα αποτελέσματα σε Μόναο (1-1) και Αμστερταμ (3-3).

Εκείνη η ομάδα, η… σπιρτάδα στο παιχνίδι της, λείπει έχοντας μπει στον Φεβρουάριου, στον μήνα των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και για πολλούς στη κρισιμότερη καμπή μιας αγωνιστικής σεζόν. Οι άσχημες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, οι οποίες συνοδεύτηκαν από ήττες έχουν φέρει γκρίνια στο εσωτερικό της, ενώ απέχει πλέον από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Ολλανδία στους έξι βαθμούς. Το μοναδικό θετικό που υπάρχει στο ματς, ότι ο προπονητής, Ερικ τεν Χαγκ, δεν έχει απουσίες.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Επτά νίκες σε 12 συναντήσεις Αγιαξ και Ρεάλ Μαδρίτης μετράει η «Βασίλισσα», με τους Ολλανδούς να φτάνουν 4 φορές στη νίκη και ένα ματς να λήγει ισόπαλο. Όμως, ο Αγιαξ διαθέτει πολύ καλή παράδοση με ισπανικούς συλλόγους, αφού συνολικά έφτασε σε 9 νίκες, γνωρίζοντας 6 φορές την ήττα. Τρία ματς ήταν «Χ».

Το πιο πρόσφατο πέρασμα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Ολλανδία «υπερηχητικό», καθώς 4-1 του Αγιαξ εκεί στις 3 Οκτωβρίου του 2012. Ιδιο σκορ, με νίκη των Μαδριλένων, στο παιχνίδι του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στην τελευταία αγωνιστική εκείνης της σεζόν στον όμιλο.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X