Champions League - Κλήρωση: Ο δρόμος για τον τελικό!

Champions League – Κλήρωση: Ο δρόμος για τον τελικό!

Μεγάλα ματς στα προημιτελικά και στα ημιτελικά έβγαλε η κληρωτίδα του Champions League. Σίγουρα μία εκ των Αταλάντα, Λειψία, Ατλέτικο, Παρί θα είναι στον τελικό της Λισαβόνας! Το Final-8 με μονούς αγώνες θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 23 Αυγούστου στη Λισαβόνα.

Τα ζευγάρια του Champions League

Μια μεγάλη «σύγκρουση» από τα ζευγάρια Νάπολι – Μπαρτσελόνα και Τσέλσι – Μπάγερν Μονάχου αναμένεται στα προημιτελικά του Final-8 του Champions League! Αντίθετα, Λειψία – Ατλέτικο και Αταλάντα – Παρί ξέρουν από τώρα όλους τους αντιπάλους τους!

Η πρωτάρα αλλά εντυπωσιακή Αταλάντα, άφησε πίσω της τη Βαλένθια, αφού με δυο νίκες πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση! Εκεί, θα βρει την Παρί Σεν Ζερμέν, με την ομάδα του Τούχελ να περνά το εμπόδιο της Ντόρτμουντ!

Η Λειψία του Νάγκελσμαν «πέταξε» εκτός την Τότεναμ του Μουρίνιο και θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο που ξεπέρασε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ. Αυτά είναι τα ζευγάρια των οποίων οι νικητές θα παίξουν μεταξύ τους και στα ημιτελικά.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια που προέκυψαν, Μπάγερν ή Τσέλσι θα κοντραριστεί είτε με τη Νάπολι είτε με τη Μπαρτσελόνα. Θυμίζουμε, πως οι Βαυαροί είναι αγκαλιά με την πρόκριση, μιας και στο Λονδίνο επικράτησαν 3-0 των Μπλε. Στο «Καμπ Νόου» η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί τους Ναπολιτάνους και το πρώτο ματς στο Σαν Πάολο είναι λήξει ισόπαλο 1-1.

Ο νικητής του ζευγαριού Ρεάλ – Σίτι, με τους «πολίτες» να έχουν σημαντικό αβαντάζ με το 2-1 από τη Μαδρίτη, θα παίξει με όποιον προκριθεί από το Λυών – Γιουβέντους, εκεί όπου οι «μπιανκονέρι» ηττήθηκαν στο πρώτο ματς 1-0 στη Γαλλία. Οι νικητές των παραπάνω ζευγαριών θα βρεθούν στα ημιτελικά.

Η κλήρωση των προημιτελικών:

1. Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)/Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Γιουβέντους (Ιταλία)/Λy;vmnν (Γαλλία)
2. Λειψία (Γερμανία)-Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)
3. Μπαρτσελόνα (Ισπανία)/Νάπολι (Ιταλία)-Μπάγερν (Γερμανία)/Τσέλσι (Αγγλία)
4. Αταλάντα (Ιταλία)-Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:
Νικητής 1-Νικητής 3
Νικητής 2-Νικητής 4

Στον τελικό, τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού.  Θυμίζουμε, πως οι τέσσερις εκκρεμείς ρεβάνς της φάσης των «16» θα γίνουν το διήμερο 7-8 Αυγούστου, στις έδρες των γηπεδούχων ομάδων (Μπάγερν, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα). Οι προημιτελικοί (12-15/8) και οι ημιτελικοί (18-19/8) θα είναι νοκ-άουτ και θα διεξαχθούν στη Λισαβόνα, ενώ ο τελικός θα γίνει στις 23 Αυγούστου, στο «Ντα Λουζ».

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X