Κοπεγχάγη - Νιου Σεντς: Με φόρα οι Δανοί

Κοπεγχάγη – Νιου Σεντς: Με φόρα οι Δανοί

Έναρξη: 20:45, 31/07/2019
Γήπεδο: Parken, Κοπαγχάγη

Η Κοπεγχάγη έκανε στην Ουαλία το πρώτο βήμα πρόκρισης και στο Πάρκεν θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στον 3ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο τον νικητή του ζευγαριού Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) – Ελσίνκι (Φινλανδία). Αντίθετα, η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τον νικητή του ζευγαριού Βαλούρ Ρέικιαβικ (Ισλανδία) – Λουντογκόρετς (Βουλγαρία).

Ακάθεκτη η Κοπεγχάγη
Με το δεξί η Κοπεγχάγη στη φετινή χρονιά, αφού έχει μόνο επιτυχίες εντός κι εκτός συνόρων. Η πρωταθλήτρια Δανίας μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, παρά το γεγονός πως παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες, ενώ έκανε και συντήρηση δυνάμεων. Στην Ουαλία, για το πρώτο ραντεβού με τη Νιου Σεντς για τον 2ο προκριματικό επικράτησε 2-0. Προηγήθηκε με τον Σωτηρίου στο 18’, έχασε ευκαιρίες, για να σφραγίσει τελικώς τη νίκη με πέναλτι του Σκοβ στο 61’. Ο Στάλε Σολμπάκεν θα προβεί σε κάποιες αλλαγές, τονίζοντας πως θέλει νίκη και για τους βαθμούς. Κανονικά θα παίξει ο Σωτηρίου, εκτός όμως έμεινε ο σκόρερ, Σκοβ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα. Παίκτης της Κοπεγχάγης είναι ο μεσοεπιθετικός Μπρίαν Οβιέδο, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Για την εμπειρία η Νιου Σεντς
Στον 1ο προκριματικό πέταξε εκτός τη Φερονικέλι, με νίκη στο Κόσοβο, ωστόσο απέναντι στην Κοπεγχάγη τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Μπορεί να πάλεψε, να παρουσιάστηκε παθιασμένη, όμως η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής. Η Νιου Σεντς πάντως θα παρουσιαστεί χωρίς άγχος για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Αλλωστε, σε περίπτωση που αποκλειστεί θα συνεχίσει στα προκριματικά του Europa League και η εμπειρία από τα ματς με τους Δανούς θα τη βοηθήσουν. Μέσα ο βασικός αμυντικός Μάριοτ.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ! |21+

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X