Μπαρτσελόνα - Ντόρτμουντ: Με εξαιρετική παράδοση οι Καταλανοί!

Μπαρτσελόνα – Ντόρτμουντ: Με εξαιρετική παράδοση οι Καταλανοί!

Εναρξη: 22:00, 27/11/2019
Γήπεδο: Καμπ Νου, Βαρκελώνη

Ντέρμπι κορυφής στη Βαρκελώνη, όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ντόρτμουντ. Η εξαιρετική παράδοση, αλλά και το σερί που ο Μέσι θέλει να σταματήσει!

Νίκη πρωτιάς θέλει η Μπαρτσελόνα!
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να μην έπεισε με την εικόνα της, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε στη Μαδρίτη, επικράτησε 2-1 της Λεγανές και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στον όμιλο του Champions League παραχώρησε λευκή ισοπαλία στη Σλάβια Πράγας και τα πράγματα έγιναν άνω – κάτω! Με νίκη απόψε επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Μπάρσα σφραγίζει την πρώτη θέση στον όμιλό της. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας ενδέχεται να χρειαστεί να παίξει το εισιτήριο σε ένα ματς, την τελευταία αγωνιστική στο Μιλάνο με αντίπαλο την Ιντερ. Εκτός πλάνων ο Πικέ λόγω τιμωρίας και ο δεξιός μπακ Σεμέδο, ενώ εκτός είναι και ο Άλμπα.

Σε δύσκολη θέση ο Φαβρ της Ντόρτμουντ
Η ουραγός Πάντερμπορν που είχε μόλις μία νίκη, προηγήθηκε 0-3 στο Ντόρτμουντ, αλλά η Μπορούσια έκανε απίθανη επιστροφή, ισοφάρισε στο 90’+3′, αλλά δε γλίτωσε το στραβοπάτημα. Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ έμεινε χωρίς νίκη για δεύτερο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ενώ έχει δεχτεί εννέα τέρματα στα τελευταία τρία επίσημα παιχνίδια της, κάτι που τη φέρνει στο -5 από την πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ. Σε δύσκολη θέση ο Φαβρ, ο οποίος όμως έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Εκτός ο βασικός επιθετικός Αλκάθερ και ο μεσοεπιθετικός Μπρούουν Λάρσεν, όπως και ο αμυντικός χαφ Ντιλέινι. Η Ντόρτμουντ στον όμιλο προέρχεται από μια απίθανη ανατροπή επί της Ίντερ, επικράτησε 3-2 και βρίσκεται στο +3 από τους Νερατζούρι.

Μπαρτσελόνα- Ντόρτμουντ, οι αριθμοί του ντέρμπι

– Η Μπαρτσελόνα δεν έχει χάσει ποτέ με τη Ντόρτμουντ σε ευρωπαϊκό ματς (1 νίκη και 2 ισοπαλίες).

– Οι Καταλανοί έχουν κερδίσει 13 από τα 15 εντός έδρας παιχνίδια τους στο Champions League με αντιπάλους ομάδες από την Γερμανία (13 νίκες και 2 ήττες). Και οι 2 ήττες τους είναι από την Μπάγερν Μονάχου.

– Η Ντόρτμουντ κέρδισε το πρώτο της εκτός έδρας ματς στο Champions League στην Ισπανία τον Οκτώβριο του 1996. Από τότε έχει 3 ισοπαλίες και 6 ήττες.

– Στο 3-2 με την Ίντερ η Ντόρτμουντ για πρώτη φορά έκανε come back ενώ έχανε με δύο ή παραπάνω γκολ στο Champions League. Έγινε η 20η ομάδα που το κάνει στον θεσμό.

– Ο Μέσι εάν δεν σκοράρει τώρα θα είναι η πρώτη φορά από τον Οκτώβριο του 2011 που δεν θα καταφέρνει να σκοράρει σε τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια στην διοργάνωση.

– Ο Χακίμι έχει βάλει 4 γκολ στο Champions League φέτος. Μόνο ένας Μαροκινός, ο Τσαμάκ είχε βάλει πέντε για την Μπορντό το 2009-2010.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X