Στην εποχή του Χάρι Κέιν όλα είναι... γκολ!

Στην εποχή του Χάρι Κέιν όλα είναι… γκολ!

Χάρι Κέιν vs Λιονέλ Μέσι στο Καμπ Νόου, με τον Αγγλο φορ να κάνει… αστεράτες εμφανίσεις και στο Champions League. Από την… απόρριψη στην κορυφή και το μέλλον ανήκει στον… τυφώνα Κέιν.

Η Ιντερ χρειαζόταν έναν πόντο στο Wembley για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Champions League, όμως οι Σπερς της χάλασαν τα σχέδια. Η Τότεναμ με γκολ λίγο πριν το τέλος του ματς πήρε τη νίκη 1-0, είναι πλέον είναι πάνω από τους Nerazzurri στην ισοβαθμία και στη Βαρκελώνη παίζει την πρόκρισή της

Στην αρένα του Καμπ Νόου η Τότεναμ θα ψάξει την υπέρβαση, θα επιδιώξει να «εγκλωβίσει» τον Λιονέλ Μέσι των 22 γκολ απέναντι σε βρετανικές ομάδες και ελπίζει πως ο Χάρι Κέιν θα συνεχίσει το… αστεράτο ρεκόρ. Επτά γκολ σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς του Champions League και άμεση συμμετοχή σε 15 γκολ της ομάδας του, σε 15 συμμετοχές στο Champions League (13 γκολ και 2 ασίστ). Ετσι, αποδεικνύει πως το ταλέντο και οι δυνατότητες του δεν… περιορίζονται μόνο στο Νησί. Κι όμως στα 8 του χρόνια δέχθηκε την πρώτη απόρριψη, όταν η ομάδα της καρδιάς του η Αρσεναλ τον άφησε ελεύθερο. «Κοιτάζοντας πίσω τώρα, πιθανότατα ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να μου συμβεί, καθώς μου έδωσε κίνητρο, που δεν είχα πριν. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα τα 100 γκολ στην Premier League. Όταν η Τότεναμ με έστελνε δανεικό για δύο χρόνια υπήρξαν πολλές στιγμές που αμφισβητούσα αν θα πάρω ποτέ την ευκαιρία να σκοράρω έστω και ένα γκολ στην Premier League. Πήρα, όμως, και πολλά μαθήματα κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου. Θυμάμαι ότι πήγα στην Μίλγουολ το 2012 και παλεύαμε για την παραμονή» τονίζει ο Αγγλος φορ!

Οταν ο Αντρές Βίλας-Μπόας αποφάσισε να τον στείλει και πάλι δανεικό ο Κέιν αντέδρασε «Δεν πρόκειται να πάω πουθενά» Τον κοίταξε παραξενεμένος. Και τότε βρήκε το θάρρος και επέμεινε: – «Θα μείνω και θα σου αποδείξω ότι θα πρέπει να με έχεις βασικό. Και μπορεί κάθε Παρασκευή βράδυ να μου λες ότι δεν αξίζω, αλλά δεν με νοιάζει. Εγώ θα είμαι εδώ και θα προσπαθώ, αλλά δεν θα φύγω»! Αυτό ήταν… Η καριέρα εκτοξεύθηκε, το 2017 έκλεισε φανταστικά. Ο Κέιν ήταν ο πρώτος σκόρερ για club και Εθνική ομάδα και ο πρώτος τα τελευταία 8 χρόνια που δεν λέγεται Κριστιάνο Ρονάλντο ή Λιονέλ Μέσι που έκλεισε το έτος στο Νο1 των σκόρερ. To 2018 βρίσκει την Τότεναμ στην 3η θέση και στο κυνήγι του τίτλου και τον 25χρονο να έχει 13 γκολ με τους Σπερς και τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ να υπόσχονται πολλά εκατομμύρια! Αλλωστε, βρισκόμαστε στην… εποχή του Χάρι Κέιν!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X