Champions League: Τα πλάνα Ποκετίνο χωρίς Σον, Κέιν!

Champions League: Τα πλάνα Ποκετίνο χωρίς Σον, Κέιν!

Ο Γιορέντε δεν αξιοποιεί τις ευκαιρίες και ο Ποκετίνο σκέφτεται εναλλακτικές λύσεις ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ

Ο Ποκετίνο δεν θα έχει διαθέσιμους τους Κέιν και Σον στον πρώτο αγώνα με τον Άγιαξ για το Champions League και το πρόβλημά του στην επίθεση έχει γίνει μεγαλύτερο με δεδομένη την εικόνα που παρουσιάζει ο Γιορέντε. Ο Αργεντίνος τεχνικός θα ποντάρει στις επιθετικές… εφεδρείες του για το πρώτο και δύσκολο εντός έδρας ματς με τον “Αίαντα”.

Ο Ισπανός επιθετικός απέτυχε στο τεστ με την Μπράιτον, όπου ξεκίνησε βασικός, με τον Έρικσεν να βάζει το νικητήριο γκολ για την Τότεναμ. Ο Γιορέντε “σπατάλησε” τις ευκαιρίες που του δόθηκαν για γκολ.

Οι Ντέλε Άλι, Μόουρα και Έρικσεν ήθελε να βοηθήσουν σε αυτό το παιχνίδι. Ο Γιορέντε είχε την ίδια διάθεση αλλά δεν έδειξε ανάλογη εικόνα. Το τρομερό για τον Ισπανό ήταν πως απέναντι σε μία ομάδα που δέχεται διαρκώς φάσεις κατάφερε να μην έχει καμία προσπάθεια στην εστία, καμία εκτός και καμία που να την έχει μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Μπράιτον.

Συνοπτικά λοιπόν ο Ισπανός δεν έδειξε τίποτα που να πιστοποιεί ότι αξίζει μία μεγάλη και δυνατή ευκαιρία για την αναμέτρηση με τον Άγιαξ, όπου θα λείπουν οι Κέιν και Σον. Οι Σπερς προσπάθησαν να τροφοδοτήσουν πιο καλά τον επιθετικό τους αλλά χωρίς αντίκρισμα. Επίσης ήταν λίγες οι φορές που πήρε μπάλα και την κράτησε όπως θα έπρεπε για έναν επιθετικό που είναι να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Ο Ποκετίνο έβαλε τον Γιορέντε βασικό φορ και μετατόπισε στα άκρα τους Σον και Μόουρα. Έτσι περιόρισε αισθητά τον επιθετικό κίνδυνο που προκαλούν οι δυο τους στην μεγάλη περιοχή.

Ο 34χρονος Ισπανός – που φέτος έχει σε 30 ματς 8 γκολ και 5 ασίστ – έχει σε ορισμένες περιπτώσεις προβλήματα με το πως κινείται στον χώρο και το πως λειτουργεί με ή χωρίς την μπάλα. Στο 80ό λεπτό ο Ποκετίνο αναγκάστηκε να βάλει τον Γιάνσεν στο ματς. Έναν φορ που έκανε το πρώτο του ματς με την Μπράιτον μετά τον Αύγουστο του 2017. Σε δύσκολες στιγμές ή στιγμές απελπισίας δοκιμάζεις τα πάντα. Αντικατέστησε τον Μόουρα.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο του αγώνα ήταν πως ανάμεσα στους θεατές ήταν ο γνωστός ηθοποιός Ζαν Έφρον. Στα social media έγιναν αστεία στο ότι έπρεπε να τον υπογράψει ο Ποκετίνο. Εάν το δει κάποιος ουσιαστικά όμως με 2 γκολ ο Έφρον θα ξεπερνούσε την φετινή επίδοση σκοραρίσματος του Γιορέντε στην Premier.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X