Λειψία - Λυών: Με ορεξάτο Βέρνερ οι Ταύροι!

Λειψία – Λυών: Με ορεξάτο Βέρνερ οι Ταύροι!

Eναρξη: 22.00, 02/10/2019
Γήπεδο:
Red Bull Arena, Leipzig

Η Λειψία μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση, υποδέχεται τη Λυών και θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. 

Με σύμμαχο την έδρα η Λειψία
Πρώτη ήττα στη σεζόν για τη Λειψία, ηττήθηκε 3-1 εντός έδρας από τη Σάλκε, αφού «πλήρωσε» τα σοβαρά κενά στην άμυνά της. Οι Ταύροι έχουν κάνει ιδανικό ξεκίνημα στη Bundesliga, ενώ έφυγαν με το διπλό από την Πορτογαλία και το παιχνίδι με τη Μπενφίκα. Οι Γερμανοί επικράτησαν 2-1 κι έκαναν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League. Αλλωστε, έχουν χάσει μόλις τρία από τα 12 εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς, έχοντας κερδίσει επτά φορές. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Βέρνερ, με πέντε γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για τη διοργάνωση.

Δύσκολο ξεκίνημα για τη Λυών
Νέα κακή εμφάνιση και νέα ήττα για τη Λυών, αυτή τη φορά εντός έδρας από τη Ναντ. Τραγικό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται ήδη στην… 11η θέση της βαθμολογίας. Χωρίς τρίποντο στα επτά τελευταία παιχνίδια εντός κι εκτός συνόρων, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες. Αλλωστε, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ζενίτ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Σε δύσκολη θέση ο Σιλβίνιο, ο οποίος δεν μπορεί να καλύψει τα κενά των Ντομπελέ, Φεκίρ. Η Λυών έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια κόντρα σε γερμανικές ομάδες, μετρώντας τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Παράλληλα, τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο Champions League έληξαν ισόπαλα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X