Μπριζ - Λίντσερ: Το πάνω χέρι οι Βέλγοι

Μπριζ – Λίντσερ: Το πάνω χέρι οι Βέλγοι

Έναρξη: 22:00, 28/08/19
Γήπεδο: Jan Breydelstadion (Brugge)

Η Μπριζ έκανε τη… μισή δουλειά στην Αυστρία, νίκησε τη Λίντσερ και θέλει να βρεθεί ξανά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ολα για όλα οι Αυστριακοί. 

Το πάνω χέρι η Μπριζ!
Μετά τον αποκλεισμό της Ντινάμο Κιέβου η Μπριζ έκανε ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους. Η ομάδα του Βελγίου κέρδισε με 1-0 στην Αυστρία την «πρωτάρα» Λίντσερ και βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στ’ αστέρια. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 10’ με το πέναλτι του Βάνακεν, με αποτέλεσμα ο ρυθμός να ανοίξει στη συνέχεια. Στάθηκε τυχερή σε κάποιες φάσεις κι έκανε τη… μισή δουλειά για την 3η παρουσία τα τελευταία 4 χρόνια στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αήττητη στο πρωτάθλημα, μετρά τρεις νίκες, μια ισοπαλία, ενώ το σαββατοκύριακο είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί για τον… τελικό με τους Αυστριακούς.

Εντυπωσίασε η Λίντσερ
Η νίκη της (2-1) στην Ελβετία μπορεί να θεωρήθηκε έκπληξη, ωστόσο η εικόνα της στον επαναληπτικό ήταν εντυπωσιακή! Οι Αυστριακοί διέλυσαν με 3-1 τη Βασιλεία και πέρασαν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Κόντρα στη Μπριζ η απειρία της  στάθηκε εμπόδιο, ηττήθηκε 1-0, αν και είχε καλές ευκαιρίες για να πάρει κάτι καλύτερο. Ο κόουτς Ισμαέλ κάνει καλή δουλειά και παρά τις αποχωρήσεις των βασικών Ούλμαν και Βίκτορ τα πρώτα δείγματα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Άλλωστε, κατάφερε στην τελευταία στροφή να πάρει μεγάλο διπλό στη Βιέννη, καθώς επικράτησε 2-1 της Ραπίντ. Βέβαια, ο Ισμαέλ δεν μπόρεσε να κάνει rotation, μιας και στο ντέρμπι εντός συνόρων παρουσίασε το βασικό σχήμα. Ο στόχος της συμμετοχής στους ομίλους του Εuropa League επιτεύχθηκε, οπότε θα παρουσιαστεί χωρίς άγχος στο Βέλγιο για την υπέρβαση.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ! |21+ 

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X