Τα ρεκόρ της Λίβερπουλ και ο τελικός του 2005!

Τα ρεκόρ της Λίβερπουλ και ο τελικός του 2005!

Η Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League, ο Κλοπ συνέχισε το σερί, ενώ το βλέμμα γύρισε στο ραντεβού του 2005 στην Πόλη.

Επος, μαγεία και η Λίβερπουλ ένα βήμα από την κορυφή της Ευρώπης. Βέβαια, η απόλυτη αποθέωση ήρθε με την μεγαλύτερη ανατροπή σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος/Champions League από το 1986! Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει εκτοξεύσει τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και έχει καταφέρει να φτάσει σε τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς, γεγονός που σημαίνει ότι δεν έχει αποκλειστεί ποτέ σε νοκ-άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης στον πάγκο των Reds! Η ομάδα του Κλοπ έγινε η τρίτη ομάδα στην ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και μετέπειτα Champions League που ενώ έχασε με 3 γκολ διαφορά στο πρώτο ματς σε ημιτελικό, κατάφερε να βρεθεί στον τελικό!

Λίβερπουλ, όπως στον τελικό του 2005!

Η πρώτη που το είχε κάνει ήταν ο Παναθηναϊκός που το 1971 ενώ είχε χάσει με 4-1 από τον Ερυθρό Αστέρα νίκησε με 3-0 στην Λεωφόρο και προκρίθηκε. Η δεύτερη ήταν η Μπαρτσελόνα που είχε χάσει με 3-0 από την Γκέτεμποργκ, νίκησε με το ίδιο σκορ στην Βαρκελώνη και πέρασε στα πέναλτι! Το απίθανο είναι πως τα γκολ του Βαϊνάλντουμ επιτεύχθηκαν τα λεπτά που οι κόκκινοι είχαν σκοράρει στον τελικό της Πόλης με την Μίλαν. Το 2005 η Λίβερπουλ είχε βρεθεί να χάνει με 3-0 στο ημίχρονο στον τελικό απέναντι στην Μίλαν. Η μεγάλη αντεπίθεση ξεκίνησε με το γκολ του Τζέραρντ στο 54’ και του Σμίτσερ στο 56’ για να κατακτήσουν τότε στα πέναλτι το τρόπαιο οι κόκκινοι. Οιωνός τίτλου;

 

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!|21+

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X