Ατλέτικο Μαδρίτης - Λοκομοτίβ: Η πρόκριση περνά από το Metropolitano!

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λοκομοτίβ: Η πρόκριση περνά από το Metropolitano!

Eναρξη: 22:00, 11/12/2019
Γήπεδο: Metropolitano, Μαδρίτη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έπειτα τις δυο διαδοχικές ήττες, αναζητά νίκη πρόκρισης στη Μασδρίτη κόντρα στη Λοκομοτίβ. Αδιάφοροι οι Ρώσοι.

Νίκη πρόκρισης η Ατλέτικο Μαδρίτης!
Ποια ομάδα θα βρεθεί στις «16» καλύτερες του Champions League; Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, ούτε στη Γερμανία, αλλά ούτε και στο Τορίνο και οι δυο διαδοχικές ήττες την κράτησαν στη 2η θέση. Στο +1 από τη Λεβερκούζεν και κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας θέλει νίκη για να βρεθεί στην επόμενη φάση. Σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας, εξαρτάται από το αποτέλεσμα της Λεβερκούζεν. Ο Σιμεόνε προβληματίζεται έντονα για την επίθεση της ομάδας του, αφού σε 300 αγωνιστικά λεπτά δεν έχει σκοράρει! Εκτός πλάνων ο Σάβιτς, ο Βιτόλο και ο Ντιέγκο Κόστα.

Σε κακό μομέντουμ η Λοκομοτίβ!
Το 2019 δεν θα μπορούσε να κλείσει με χειρότερο τρόπο. Εντός έδρας ήττα από τη Λεβερκούζεν (0-2) και αποκλεισμός από την Ευρώπη, αλλά και δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Διασύρθηκε, μάλιστα, την Παρασκευή με 4-0 στην έδρα της Αρσεναλ Τούλα. Για το γόητρο στη Μαδρίτη, αλλά οι απουσίες είναι πολλές. Τιμωρημένος είναι ο Μπάρινοβ, οι Ζοάο Μάριο, Φαρφάν, Γκιγιέρμε, Ιγκνάτιεβ.

Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης, οι αριθμοί

Τέσσερις φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες, τρεις νίκες για τους ροχιμπλάνκος και μία ισοπαλία.

Η Ατλέτικο έχει εντός έδρας ρεκόρ 3-0-2 απέναντι σε ρωσικές ομάδες, ενώ η Λοκομοτίβ μετρά 6 ήττες σε 7 επισκέψεις (0-1-6) στην Ισπανία.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει κρατήσει το μηδέν μόλις σε 1 από τις 18 τελευταίες εξόδους της στο Champions League (στο 0-0 με την Μπριζ στο 2002).

Από τότε που ο Σιμεόνε ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ατλέτικο, οι Μαδριλένοι έχουν κρατήσει το μηδέν στα 23 από τα 32 εντός έδρας παιχνίδια τους στο Champions League, ρεκόρ που είναι το κορυφαίο στη διοργάνωση σε αυτό το διάστημα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

 

Σχολιάστε

X