Λυών - Γιουβέντους: Κριστιάνο στα... καλύτερά του!

Λυών – Γιουβέντους: Κριστιάνο στα… καλύτερά του!

Εναρξη: 22.00, 26/02/2020
Γήπεδο: Γκρουπάμα Στάντιουμ (59.186), Λυών

Η Γιουβέντους φιλοξενείται από τη Λυών στη Γαλλία και μπροστάρης είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. 

Για την υπέρβαση η Λυών
Η ομάδα του Γκαρσιά… πιστή στην αστάθειά της έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο εντός συνόρων, μιας και βρίσκεται αρκετά πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League. Ωστόσο, ο μεγάλος στόχος της σεζόν, η πρόκριση στους «16» επιτεύχθηκε, αφήνοντας πίσω της Μπενφίκα και Ζενίτ. Βέβαια, δεν πήρε την πρωτιά, με συνέπεια να πέσει στη Γιουβέντους και να είναι το μεγάλο αουτσάιντερ. Αλλωστε, σε τέσσερις αναμετρήσεις δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Μεγάλη Κυρία, ενώ αποκλείστηκε στα δυο τελευταία νοκ άουτ ραντεβού με ιταλικές ομάδες. Η Λυών θα επιδιώξει να σπάσει την κακή παράδοση, μιας και η τελευταία πρόκριση στα προημιτελικά ήρθε πριν μια δεκαετία. Βρίσκεται μόλις στην 7η θέση (37β.) και στο -7) από την 3η θέση που δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός ο επιθετικός μέσος Ρεν-Αντελαϊντ και ο φορ-αρχηγός Ντεπάι. «Είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα πρώτης ποιότητας, παίζει το ίδιο δυνατά ανεξαρτήτως διοργάνωσης με όπλο τον τεράστιο Ρονάλντο. Αν έχουμε πλάνο εξουδετέρωσης; Θα πρέπει να αμυνθούμε συνολικά» είπε ο Γκαρσιά.

Λυών: (4-3-3):
Λόπες – Τετέ, Ντεναγέρ, Μαρσέλο, Μαρσάλ – Μέντες, Μπρούνο Γκιμαράες, Αουάρ – Κορνέ, Τοκό Εκαμπί, Ντεμπελέ

Η Γιουβέντους του… Κριστιάνο!

Η Γιουβέντους έφτασε στα νοκ-άουτ του Champions League για έκτη διαδοχική σεζόν, το μεγαλύτερο σερί για τους bianconeri. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν δυσκολεύθηκε να πάρει την πρωτιά, αφήνοντας την Ατλέτικο στη 2η θέση.  Επιστροφή και στην κορυφή της Serie A, παρά το γεγονός πως στο τελευταίο της ματς με τη ΣΠΑΛ δεν έπεισε με την εικόνα της. Ο Πορτογάλος σταρ σπάει διαδοχικά ρεκόρ, είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της, αντίθετα με την ομάδα που δεν έχει βρει ρυθμό. Ο Ρονάλντο έβαλε γκολ για ενδέκατο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ παίκτης στην ιστορία της Γιουβέντους. Ο «CR7» ισοφάρισε το ρεκόρ όλων των εποχών στην Serie A, το οποίο κατείχαν ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα με την Φιορεντίνα (σεζόν 1994-95) και ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα, πέρυσι με την Σαμπμντόρια.

Παράλληλα, η Γιουβέντους έχασε μόνο έναν από τους τελευταίους επτά αγώνες εκτός έδρας στην φάση των νοκ άουτ του Champions League. Το θετικό για τη Γιούβε είναι πως ο Κριστιάνο έχει πετύχει περισσότερα γκολ στα νοκ άουτ της διοργάνωσης (65) απ ότι στη φάση των ομίλων (63).

«Η Λυών είναι μια πολύ τεχνική ομάδα που διαθέτει ποδοσφαιριστές που είναι και πολύ δυνατοί. Είναι πολύ επικίνδυνη και ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε εμφάνιση υψηλού επιπέδου για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» δήλωσε ο Μαουρίτσιο Σάρι. Επιστρέφουν ο στόπερ Μπονούτσι, οι χαφ Πιάνιτς, Κεντίρα, και ο φορ Ιγουαΐν. Ράμσεϊ, Πιάνιτς, Ματουιντί θα είναι πιθανότατα η τριάδα στα χαφ. Δεν θα ρισκάρει ο Ιταλός κόουτς με τον εξτρέμ Ντόουγκλας Κόστα.

Γιουβέντους (4-3-3): Σέζνι – Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο – Ράμσεϊ, Πιάνιτς, Ματουιντί – Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Ρονάλντο

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League  με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X