Μάντσεστερ Γ. - Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Σόλσκιερ εκτοξεύει τη Γιουνάιτεντ!

Μάντσεστερ Γ. – Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Σόλσκιερ εκτοξεύει τη Γιουνάιτεντ!

Εναρξη: 22:00, 12/02/2019
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ, Μάντσεστερ

Ραντεβού αστέρων στο Ολντ Τράφορντ, όπου η Γιουνάιτεντ με σπασμένα φρένα υποδέχεται την Παρί που θα παίξει χωρίς τον Νεϊμάρ!

Σε απίστευτη κατάσταση η Μάντσεστερ!
Η 6η σερί εκτός έδρας νίκη ήρθε, ο Σόλσκιερ έπιασε το ρεκόρ του Αλεξ Φέργκιουσον και πάτησε τετράδα. Πλέον στη θέση του μεγάλου Σκωτσέζου βρίσκεται ένας παίκτης και μαθητής του, ο οποίος έχει εντελώς διαφορετικό στόχο από εκείνους του παρελθόντος. Να τερματίσει στην πρώτη 4άδα, να κατακτήσει κάποιο Cup και να έρθει η υπέρβαση στο Champions League είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνει για να κρατήσει τη δουλειά ο Νορβηγός, ο οποίος όμως έχει κάνει και κάτι περισσότερο από αυτά που θα περίμεναν fans και board.
Λιγότερο από δύο μήνες μετά την πρόσληψή του, ο Σόλσκιερ μπορεί να αισθάνεται ότι έχει κερδίσει πόντους στα μάτια της διοίκησης όσον αφορά τη μονιμοποίηση, όμως πέρα από αυτό, έχει το δικαίωμα να νιώθει καλά για τη μεταμόρφωση του Ράσφορντ, αλλά και την εκτόξευση του Πολ Πογκμπά! Η Μάντσεστερ μπορεί να είναι υπερήφανη για το αήττητο του Σόλσκιερ σε 11 ματς, αλλά και για το γεγονός πως είναι η μοναδική ομάδα που νίκησε φέτος τη Γιουβέντους στο Τορίνο! Στον όμιλο είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλά πήρε τη 2η θέση που την έστειλε απέναντι στην Παρί!

Χωρίς Νεϊμάρ η Παρί
Ο εορτασμός των γενεθλίων του Νεϊμάρ ήρθε οκτώ ημέρες πριν το πρώτο ματς της Παρί με την Γιουνάιτεντ. Το πάρτι του Βραζιλιάνου άσου έγινε Δευτέρα βράδυ και προσέλκυσε παίκτες της ομάδας. Το γεγονός αυτός προκάλεσε ερωτηματικά αναφορικά με το αν επηρέασε τον σύλλογο για την ήττα από τη Λιόν ή το πως μπορεί να λειτουργήσει ενόψει του Champions League; Ολοι ασχολούνται με το πάρτι του Βραζιλιάνου, ο οποίος θα απουσιάσει από το μεγάλο ραντεβού με τη Γιουνάιτεντ για το Champions League. Η Παρί μπορεί να έχει… κατακτήσει ήδη τον τίτλο, αλλά αυτόν τον μήνα ήρθε η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά και η δυσκολία στο κύπελλο κόντρα σε ερασιτεχνική ομάδα. Το Σάββατο τραυματίστηκε και ο Καβάνι! Ο Ουρουγουανός δίνει αγώνα δρόμου και ο Τούχελ δε θέλει να σκέφτεται πως ο Μπαπέ θα μείνει μόνος! Αλλωστε, η Παρί πέτυχε 17 γκολ στη φάση των ομίλων και πήρε εύκολα την πρωτιά!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Champions League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X