Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν: Θέλει εκδίκηση η Βασίλισσα!

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν: Θέλει εκδίκηση η Βασίλισσα!

Eναρξη: 22.00, 26/11/2019
Γήπεδο: Santiago Bernabéu (Madrid)

Μεγάλο ραντεβού στη Μαδρίτη, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν και αναζητά εκδίκηση για τη συντριβή της πρεμιέρας. 

Η βΨάχνει… εκδίκηση η Ρεάλ Μαδρίτης

αριά ήττα στο Παρίσι, αλλά και η εντός έδρας γκέλα με τη Μπριζ αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα για τη Βασίλισσα στον δρόμο για την κορυφή. Η Ρεάλ Μαδρίτης με δυο μεγάλες νίκες επί της Γαλατά, 1-0 εκτός έδρας και 6-0 στην Ισπανία, έγινε το τεράστιο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Κόντρα στην Παρί θέλει νίκη… εκδίκησης για την τριάρα στην πρεμιέρα, αλλά και να διατηρήσει ελπίδες για την κορυφή. Βελτιωμένη η εικόνα της και εντός συνόρων, αφού μετά την τεσσάρα κόντρα στην Εϊμπάρ ήρθε και η νίκη με ανατροπή απέναντι στη Σοσιεδάδ (3-1)! Κι όμως η Ρεάλ έχει μόλις μια νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας για τη διοργάνωση.

Για το απόλυτο η Παρί Σεν Ζερμέν!
Η Παρί ήταν ουσιαστική κόντρα στη Λιλ, επικράτησε εύκολα 2-0 στο ντέρμπι, βρέθηκε στο +8 από τη Μαρσέιγ κι επιβεβαίωσε πως είναι ξανά το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο στη Ligue 1. Εντυπωσιακή η πορεία των Παριζιάνων και στον όμιλο του Champions League, αφού μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως δεν έχει δεχθεί γκολ σε αυτό το διάστημα. Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στο βασικό σχήμα, αγωνίστηκε 60 λεπτά, αντικαταστάθηκε από τον Τούχελ και… αποχώρησε για τα αποδυτήρια. «Είναι εσωτερικό μας θέμα» τόνισε ο Γερμανός, ο οποίος είναι πιθανό να κρατήσει τον Βραζιλιάνο στον πάγκο και να δώσει θέση βασικών σε Ικάρντι, Ντι Μαρία και Μπαπέ!

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμένη, η παράδοση

18/09/19 Παρί – Ρεάλ 3-0
06/03/18 Παρί – Ρεάλ 1-2
14/02/18 Ρεάλ – Παρί 3-1
03/11/15 Ρεάλ – Παρί 1-0
21/10/15 Παρί – Ρεάλ 0-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X