Ποιες ομάδες θα βρεθούν στους «16» του Champions League;

Ποιες ομάδες θα βρεθούν στους «16» του Champions League;

Μια στροφή πριν το τέλος της φάσης των ομίλων του Champions League και στα περισσότερα γκρουπ τα πάντα είναι ανοιχτά! Ποιες ομάδες θα συνεχίσουν στ’ αστέρια; Ολα τα σενάρια πρόκρισης.

1ος Όμιλος: Παρί και Ρεάλ στην επόμενη φάση!
Η Παρί μπήκε… εκκωφαντικά στον όμιλο, διέλυσε τη Ρεάλ με 3-0 και η συνέχεια ήταν το ίδιο εντυπωσιακή. Οι Γάλλοι δεν έχασαν ούτε στη Μαδρίτη και εξασφάλισαν εύκολα πρωτιά και πρόκριση! Στους «16» και η Βασίλισσα, η οποία αν και ηττήθηκε από τους Παριζιάνους, κατάφερε με δυο νίκες επί της Γαλατά να βρεθεί στην επόμενη φάση. Το εισιτήριο για το Europa θα πάει Βέλγιο ή Τουρκία; Η Μπριζ με έναν βαθμό παραπάνω υποδέχεται τη Ρεάλ, ενώ η Γαλατά που έχει και χειρότερη διαφορά τερμάτων (-2) φιλοξενείται από την Παρί!

2ος Όμιλος: Μπάγερν και Τότεναμ στους «16» του Champions League

Ο Ολυμπιακός δεν άντεξε, λύγισε στο Λονδίνο και μαζί με την ήττα (2-4) από την Τότεναμ έχασε και κάθε ελπίδα πρόκρισης! Οι Λονδρέζοι έχοντας τρεις νίκες με Ερυθρό Αστέρα (5-0,4-0), Ολυμπιακό κατάφεραν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Η Μπάγερν κατέκτησε την κορυφή του ομίλου ουσιαστικά από την… 3η στροφή, έχοντας μόνο νίκες, ενώ δεν ξεχνιέται το 7-2 στο Λονδίνο! Η 3η θέση θα έχει χρώμα ερυθρόλευκο! Αυτοί του Βελιγραδίου απέναντι σε αυτούς του Πειραιά! Ο Ολυμπιακός για να συνεχίσει στο Europa League θέλει μόνο νίκη! Σε διαφορετική περίπτωση οι Σέρβοι θα συνεχίσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

3o Όμιλος: Ποια θα ακολουθήσει τη Μαν. Σίτι;
Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ ή Αταλάντα; Ο όμιλος με τα περισσότερα σενάρια, αφού τρεις ομάδες διεκδικούν μια θέση στην επόμενη φάση του Champions League. Oι «Μπεργκαμάσκι» πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στην 5η στροφή κι έβαλαν… φωτιά στο γκρουπ. Αλλωστε, στον 3ο όμιλο μόνο η Σίτι έχει εξασφαλίσει πρωτιά και πρόκριση. Η Σαχτάρ (6βαθ.) υποδέχεται την Αταλάντα και με νίκη προκρίνεται σίγουρα στην επόμενη φάση. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα προκριθεί μόνο αν η Ντιναμό δεν κερδίσει. Η Αταλάντα (4 βαθ.) προκρίνεται μόνο με νίκη, αλλά θέλει και στραβοπάτημα (ισοπαλία ή ήττα) των Κροατών. Στο άλλο ματς, η Ντιναμό (5 βαθ,) υποδέχεται τη Σίτι και θα βρεθεί στη 2η θέση αν νικήσει τους «Πολίτες» και παράλληλα στραβοπάτησει η Σαχτάρ. Με ισοπαλία ή ήττα αποχαιρετά τ’αστέρια. Η Αταλάντα είναι στην τελευταία θέση (4βαθ.) αλλά αν κερδίσει στην Ουκρανία και παράλληλα η Σίτι αποσπάσει βαθμούς στο Ζάγκρεμπ, τότε θα είναι αυτή που θα προχωρήσει στους «16».

4ος Όμιλος: Η Γιουβέντους και η μάχη των δυο!
Η Γιουβέντους έκανε μια εντυπωσιακή πορεία στη φάση των ομίλων και εξασφάλισε την πρόκριση από την 4η στροφή ουσιαστικά. Μετά την ισοππαλία της πρεμιέρας στη Μαδρίτη ακολούθησαν τέσσερις νίκες που της χάρισαν και την κορυφή του 4ου γκρουπ. Ποια ομάδα θα την ακολουθήσει; H Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στη 2η θέση με 7 βαθμούς υποδέχεται την αδιάφορη Λοκομοτίβ και με νίκη θα προκριθεί στους «16». Προκρίνεται και σε περίπτωση ισοπαλίας, αν και εφόσον οι Γερμανοί δεν κερδίσουν τη Γιουβέντους. Αν ισοβαθμίσει με τη Λεβερκούζεν (6βαθ.) τότε είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για τη συνέχεια στ’ αστέρια.

5ος Όμιλος: Ο… τελικός της Λίβερπουλ!

Τη σεζόν 20120-13 η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι, όχι μόνο δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της, αλλά υπέστη σοκ αποκλεισμού από τη φάση των ομίλων! Η Λίβερπουλ είναι στο… κόκκινο, αφού μπορεί να είναι στην κορυφή, αλλά κινδυνεύει. Ειδικότερα, οι Reds έχουν δέκα βαθμούς, φιλοξενούνται από τη Ζάλτσμπουργκ και προκρίνονται: Με νίκη ή ισοπαλία, ή ήττα αλλά και ήττα της Νάπολι! Θα αποκλειστούν αν ηττηθούν στην Αυστρία και παράλληλα οι Ναπολιτάνοι δεν χάσουν. Η Ζάλτσμπουργκ (7 βαθ.) προκείνεται μόνο με νίκη (εκτός αν κερδίσει 5-4, 6-5…), αντίθετα, κάθε άλλο αποτέλεσμα θα τη στείλει στο Europa League. Η Νάπολι (9 βαθ.) μπορεί να μην κατάφερε να ολοκληρώσει τον θρίαμβο στο Ανφιλντ (1-1), αλλά έχει σχεδόν καπαρωσει το εισιτήριο για τους «16». Με νίκη απέναντι στην αδιάφορη Γκενκ (δεν έχει κερδίσει παιχνίδι σε φάση ομίλων) θα προκριθεί σίγουρα, όπως και με ισοπαλία. Με ήττα θα βρεθεί στους «16», αρκεί να μην κερδίσει η Ζάλτσμπουργκ τη Λίβερπουλ!

6ος Όμιλος: Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ ή Ίντερ!

Ο πιο συναρπαστικός όμιλος του φετινού Champions League! H αήττητη Μπαρτσελόνα (με δυο ισοπαλίες) κατάφερε να εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο και να είναι… θεατής στη μάχη για το 2ο εισιτήριο! Η Ίντερ ισοβαθμεί στη 2η θέση με τη Ντόρτμουντ και η τελευταία στροφή τα έχει όλα. Οι Νερατζούρι αν νικήσουν τη Μπαρτσελόνα θα προκριθούν, αν δεν τα καταφέρουν τότε θέλουν ίδιο αποτέλεσμα με αυτό των Βεστφαλών. Αλλωστε, ισοβαθμούν σε περίπτωση ισοβαθμίας. Η Ντόρτμουντ θέλει απλά… καλύτερο αποτέλεσμα από τους Ιταλούς, ενώ το έργο τους είναι ευκολότερο μιας και υποδέχονται την αδιάφορη Σλάβια (δεν έχει νίκη στον όμιλο).

7ος Όμιλος: Η Λειψία και η «μάχη» των δυο!
Η Λειψία βρέθηκε στην κόλαση της αμφιβολίας αλλά τελικά έριξε την Μπενφίκα στο χάος του αποκλεισμού. Οι Γερμανοί πήραν βαθμό πρόκριση και στην τελευταία στροφή στη Γαλλία κόντρα στη Λυών θέλει βαθμό μόνο για την πρωτιά στον όμιλο! Οι Γάλλοι θέλουν νίκη κόντρα στους «Ταύρους», αλλά δεν θέλουν να δουν τη Ζενίτ να κερδίζει στην Πορτογαλία, μιας και θα μείνουν εκτός συνέχειας. Με ίδιο αποτέλεσμα με τους Ρώσους, η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης θα είναι αυτή που θα συνεχίσει στ’ αστέρια. Η Μπενφίκα θα πρέπει να επικρατήσει στην έδρα της, της Ζενίτ για να διεκδικήσει τις πιθανότητές να συνεχίσει στο Europa League.

8ος Όμιλος: Τρεις ομάδες για δυο θέσεις!
Ο Άγιαξ νίκησε στη Γαλλία τη Λιλ κι έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης! Είναι στους δέκα βαθμούς, υποδέχεται τη Βαλένθια και προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία. Με ήττα θα βρεθεί στους «16», αρκεί η Τσέλσι να στραβοπατήσει (ισοπαλία ή ήττα) στο Λονδίνο με τους αδιάφορους «Λιλουά». Η Βαλένθια σε ένα απίστευτο ματς αναδείχθηκε ισόπαλη εντός με την Τσέλσι, ισοβαθμεί μαζί της στους 8 βαθμούς, έχει το πλεονέκτημα, αλλά και το πιο δύσκολο έργο. Οι «Νυχτερίδες» προκρίνονται με νίκη ή με ίδιο αποτέλεσμα με τους Μπλε. Ηττα δική τους και θετικό αποτέλεσμα των Λονδρέζων θα τους στείλει στους… 32 του Europa League. H Tσέλσι με νίκη θα συνεχίσει στ’ αστέρια, αλλά και με ισοπαλία, αρκεί να ηττηθεί η Βαλένθια στο Άμστερνταμ!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X