Τσάμπιονσιπ: Σκληρή μάχη για την... Premier!

Τσάμπιονσιπ: Σκληρή μάχη για την… Premier!

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Οι δύο από αυτές διεξάγονται σε διάστημα τεσσάρων ημερών: η πρώτη την Παρασκευή (Μεγάλη Παρασκευή στην Αγγλία) και η δεύτερη τη Δευτέρα (Δευτέρα του Πάσχα).

Δύο νίκες θέλει η Νόριτς
Η πρωτοπόρος Νόριτς θα παίξει κατά σειρά με τις Σέφιλντ Γουένσντεϊ (10η), Στόουκ (16η), Μπλάκμπερν (15η) και Αστον Βίλα (5η). Με δύο νίκες στους τέσσερις αγώνες προβιβάζεται στην Πρέμιερ. Ισως χρειαστεί και λιγότερες, αν ευνοηθεί από τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Η Λιντς βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή και 3 μπροστά από την τρίτη θέση. Αν παραμείνει στη δεύτερη, θα πάρει επίσης το εισιτήριο για την Πρέμιερ, και θα βρεθεί εκεί για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια (τρεις σεζόν στην Α’ Αγγλίας, 12 στην Τσάμπιονσιπ). Αντίπαλοί της μέχρι το τέλος είναι οι Γουίγκαν (21η), Μπρέντφορντ (14η), Αστον Βίλα (5η) και Ιπσουιτς (24η).

Σίγουρα στα πλέι οφ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Στην 3η θέση βρίσκεται η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τρεις βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη θέση και την απευθείας άνοδο. Εχει ήδη εξασφαλισμένη την παρουσία της στα πλέι οφ. Το πρόγραμμά της μέχρι το τέλος περιλαμβάνει κατά σειρά στις Νότιγχαμ (11η), Χαλ (9η), Ιπσουιτς (24η) και Στόουκ (16η).

Στις θέσεις των πλέι οφ βρίσκονται αυτήν τη στιγμή οι Γουέστ Μπρομ (73 βαθμοί), Αστον Βίλα (69) και Μπρίστολ Σίτι (65).

Τους 65 βαθμούς της Μπρίστολ Σίτι κυνηγούν οι Μίντλεσμπρο (64), Ντέρμπι (63), Χαλ (60), Σέφιλντ Γουένσντεϊ (59). Ελπίδες τρέφουν ακόμη οι Νότιγχαμ (57) και Πρέστον (57).

Επεσε η Ιπσουιτς
Στην ουρά, η Ιπσουιτς υποβιβάστηκε. Τέσσερα στα τέσσερα πρέπει να κάνει η Μπόλτον για να μην έχει την ίδια τύχη. Και να νικήσει όμως σε όλα τα ματς, το πιθανότερο είναι να μην προλάβει.

Την τρίτη και τελευταία θέση του υποβιβασμού προσπαθούν να αποφύγουν οι Ρόδεραμ (40), Γουίγκαν (42), Μίλγουολ (42), Ρέντινγκ (44), Μπέρμιγχαμ (46) και ΚΠΡ (48).

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Την περασμένη (42η) αγωνιστική σημείωσαν γκολ όλοι οι γηπεδούχοι. Αυτό έχει συμβεί άλλες δύο φορές στο φετινό πρωτάθλημα: την 1η και τη 10η αγωνιστική.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Τσάμπιονσιπ με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X