Τσέλσι – Ίντερ: Ο Σάρι απέναντι στους συμπατριώτες του

Τσέλσι – Ίντερ: Ο Σάρι απέναντι στους συμπατριώτες του

Η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Σάρι αντιμετωπίζει την Ίντερ σε φιλικό επίπεδο στη Νις της Γαλλίας και το εντυπωσιακό γήπεδο «Αλιάνζ Ριβιέρα». Οι «μπλε» του Λονδίνου επιβλήθηκαν 1-0 της Περθ Γκλόρι σε φιλικό ματς που αποτέλεσε το παρθενικό του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο τους.

Το ταξίδι στην Αυστραλία
Μπροστά σε 55.000 θεατές, η Τσέλσι πανηγύρισε τη φιλική νίκη εις βάρος της Περθ Γκλόρι, με σκόρερ τον Πέδρο. Η ενδεκάδα είχε αρκετές αλλαγές καθώς τα περισσότερα πρωτοκλασάτα ονόματα απουσίαζαν, λόγω του Μουντιάλ.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι, που άφησε τον ιταλικό Νότο και τη Νάπολι για το βροχερό Λονδίνο και την Τσέλσι με απώτερο στόχο να βρεθεί μαζί της στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος, επισημαίνοντας: «Περιμένω να παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι παιχνίδι με το παιχνίδι. Το κοπιαστικό ταξίδι μας επηρέασε, νομίζω ότι ήμασταν καλοί για 60 λεπτά. Σε ορισμένους τομείς πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο».

«Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό. Έχουμε αλλάξει πλάνο ανάπτυξης, ο νέος προπονητής μας θέλει να πιέζουμε ψηλά και να έχουμε όσο γίνεται περισσότερο την κατοχή της μπάλας. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με μεγάλη όρεξη, για τη νέα σεζόν οι στόχοι μας είναι υψηλοί» υποστήριξε ο μπακ Μάρκος Αλόνσο.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από κινητό με υψηλές αποδόσεις! Κατέβασε το app|21+

Το σοβαρό τεστ είναι τώρα
Η Ίντερ απέτυχε να εντυπωσιάσει στο πρόσφατο φιλικό της στο «Μπράμαλ Λέιν» κόντρα στη γηπεδούχο Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο Μάουρο Ικάρντι χρίστηκε σκόρερ για λογαριασμό των «νερατζούρι», δείχνοντας από νωρίς ότι μπορεί και φέτος να ηγηθεί της γραμμής κρούσης στην προσπάθεια κατάκτησης της Σέριε Α.

Ο τεχνικός Λουτσιάνο Σπαλέτι ανέφερε: «Δείξαμε ότι έχουμε βάθος στο ρόστερ και ότι όσοι κληθούν να αγωνιστούν, είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, οι Άγγλοι έδειξαν πιο έτοιμοι, το πρωτάθλημά τους ξεκινά νωρίτερα άλλωστε.

Επιπρόσθετα στατιστικά

Τελευταία αποτελέσματα:

Πέρθ Γκλόρι – Τσέλσι 0-1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Ίντερ        1-1

Παράδοση:

Τσέλσι – Ίντερ   0-1

Ίντερ – Τσέλσι   2-1

Σχολιάστε

X