Copa America: Quiz σε ρυθμούς... Βραζιλίας!

Copa America: Quiz σε ρυθμούς… Βραζιλίας!

Το κορυφαίο καλοκαιρινό τουρνουά είναι στη Βραζιλία! Οι κορυφαίοι Νοτιοαμερικάνοι δίνουν ραντεβού στο Copa America και η bwin News σας βάζει στους ρυθμούς με quiz!

Ωρα για Copa America, ώρα για κουίζ! Το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού αρχίζει και η bwin News σας βάζει στο κλίμα με δέκα νοτιοαμερικάνικες ερωτήσεις. Στο 46ο τουρνουά, η παρέα του Λιονέλ Μέσι μπαίνει ως το μεγάλο φαβορί, μαζί με τη διοργανώτρια Σελεσάο. Ο Αργεντίνος σταρ φιλοδοξεί να πάρει το πρώτο του τρόπαιο, ενώ η ομάδα του Τιτέ καλείται να ξεπεράσει το σοκ της απουσίας του Νεϊμάρ. Η ιστορία του Copa America τεράστια, με πολλές εκπλήξεις.

Η πρώτη σέντρα έγινε το 1916 και η επιτυχία του τουρνουά έφερε και την ίδρυση της Συνομοσπονδίας (CONMEBOL). Πριν τρία χρόνια η Χιλή επιβεβαίωσε την κυριαρχία της, κατακτώντας το δεύτερο διαδοχικό τρόπαιο, με την Αργεντινή να πέφτει πάλι «θύμα» της. Ποιες είναι οι κορυφαίες ομάδες, ποιοι παίκτες αποθεώθηκαν και ποιοι έζησαν… εφιαλτικές στιγμές. Ρεκόρ, αριθμοί, φάσεις μέσα σε δέκα ερωτήσεις. Πόσο Copa America ξέρεις;

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο Κόπα Αμέρικα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

 

 

Σχολιάστε

X