Δανία 2019-20: Επιστροφή στη δράση!

Δανία 2019-20: Επιστροφή στη δράση!

Oι Δανοί επιστρέφουν στη δράση έπειτα από δυο μήνες διακοπής! Δυο στροφές για το τέλος της κανονικής διάρκειας και στη συνέχεια πλέι οφ και πλέι άουτ κλέβουν την παράσταση! Θυμίζουμε, πως οι 6 πρώτες ομάδες παίζουν μεταξύ τους διπλά ματς και ο πρώτος κατακτά τον τίτλο, οι δυο επόμενοι πάνε στο Europa και ο 4ος παίζει μπαράζ με μια ομάδα που παίρνει την πρωτιά από τις θέσεις 7-14 για μια ακόμα θέση στην Ευρώπη.

Υπάρχει και ο όμιλος του υποβιβασμού. Οι ομάδες στις θέσεις 7-14 χωρίζονται σε δυο γκρουπ των τεσσάρων Οι δυο πρώτοι των ομίλων κερδίζουν την παραμονή και αναμετρώνται σε διπλά ματς. Ο νικητής αντιμετωπίζει την 4η του ομίλου πρωταθλητή σε μονό ματς για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι δυο τελευταίες των ομίλων, παίζουν επίσης μεταξύ τους. Οι 3ες των ομίλων μεταξύ τους και οι 4ες επίσης μεταξύ τους. Ο νικητής του νοκ-άουτ των 3ων θα σωθεί. Ο χαμένος θα παίξει μπαράζ (πάλι διπλά ματς) με ομάδα της Β’ Δανίας για μια θέση στη SuperLigaen. Στο ματς των 4ων, ο χαμένος υποβιβάζεται και ο νικητής παίζει επίσης μπαράζ με ομάδα της Β’ κατηγορίας για ένα εισιτήριο της μεγάλης κατηγορίας!

H μάχη τίτλου!

Πέρσι, η Μίντιλαντ διεκδίκησε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος τον τίτλο, ωστόσο στην τελική φάση κατέρρευσε και τελικά τερμάτισε 2η. Εξιλεώθηκε στους οπαδούς, κατακτώντας το Κύπελλο. Φέτος, η σταθερότητά της είναι μοναδική! Δυνατή ομάδα, με εντυπωσιακή άμυνα (μόλις 13 γκολ παθητικό) έχει καταφέρει να χτίσε ,ια σημαντική διαφορά 12 βαθμών από την αντίπαλό της. Το δυνατό σημείο εκτός από την άψογη αμυντική λειτουργία, είναι η εκτός έδρας παρουσία, όπου δεν έχει ακόμα ήττα (11 νίκες, μια ισοπαλία). Αν κρατήσει τη σταθερότητά της, είναι και το μεγάλο φαβορί για την 3η κούπα στην ιστορία της.

Η Κοπεγχάγη αντίθετα, μπορεί στο Πάρκεν να είναι δυνατή μετρώντας μόλις δυο απώλειες, ωστόσο μακριά από αυτό δεν πείθει, έχοντας πέντε ήττες σε 12 εξόδους. Προβληματική αμυντικά, δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, έχασε πολλούς βαθμούς εκτός πρωτεύουσας και μοιραία έμεινε στο -12. Θα αρχίσει την αντεπίθεσή της; Συμβόλαια βασικών επεκτάθηκαν και το κλίμα είναι καλό λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

Τα τέσσερα εισιτήρια

Ααρχους και Μπρόντμπι θέλουν σε πρώτη φάση να κλειδώσουν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ και είναι μια ανάσα από τον στόχο. Η Ααρχους δείχνει πως μπορεί να φτάσει στο μεγάλο σκοπό που δεν είναι άλλος από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Ντέιβιντ Νίλσεν (42 ετών), έμπειρος τεχνικός, συνεχίζει για 3η χρονιά στον πάγκο της ομάδας, έχοντας θέσει ως πρωταρχικό του στόχο να την επαναφέρει στην Ευρώπη.

Η Μπρόντμπι κέρδισε πέρσι στο νήμα την 4η θέση και πήρε το εισιτήριο στο Europa League και φέτος όμως δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση. Τα οικονομικά προβλήματα δεν την βοήθησαν να χτίσει το ρόστερ που επιθυμούσε, με αποτέλεσμα να μείνει από νωρίς μακριά από την κορυφή. Υπάρχει αισιοδοξία πως μπορεί να ανακάμψει και οικονομικά, οπότε αναμένεται πιο δυνατή στη μάχη για τη Ευρώπη. Στα θετικά, η παρουσία του εξαιρετικού φορ, Βίλτσεκ, του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας.

Νόρντζελαντ και Άαλμποργκ βρίσκονται στο +4 και στο +3 αντίστοιχα από τα πλέι άουτ και θέλουν δυο καλές εμφανίσεις για να κλειδώσουν την παρουσία τους στην εξάδα. Η ομάδα του Φάρουμ διαθέτει την καλύτερη επίθεση, αλλά η άμυνά της προκαλεί… πονοκεφάλους. Ομάδα με αρκετά ταλέντα, εκρηκτική, αλλά και με πολλά σκαμπανεβάσματα που δεν της επέτρεψαν να κάνει το κάτι παραπάνω.

Η Ααλμποργκ έχει ένα εύκολο ματς εκτός κι ένα ντέρμπι εντός στην προσπάθεια για την παρουσία στην εξάδα. Καμία σταθερότητα και συνεχίζει με τιν Γιάκομπ Φρίις, παρότι η εικόνα της ομάδας ήταν κατώτερη των προσδοκιών των οπαδών. Mπορεί το ρόστερ να είναι ποιοτικό, όμως δεν υπάρχει δέσιμο!

Οι ομάδες των πλέι άουτ

Η Ράντερς αναζητά την υπέρβαση για να βρεθεί στην πρώτη εξάδα, σε διαφορετική περίπτωση θα φορτσάρει για να γίνει η ομάδα που θα δώσει μπαράζ για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Τόμας Τόμασμπεργκ στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο της ομάδας κατάφερε να την επαναφέρει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο, αποφεύγοντας οποιονδήποτε κίνδυνο υποβιβασμού, όμως φέτος δεν έχει κάνει το κάτι παραπάνω παρά τις καλές κινήσεις.

Η Λίνγκμπι… πλήρωσε την κακή επιθετική της λειτουργία κι έτσι δεν μπόρεσε ποτέ να κάνει την υπέρβαση για την εξάδα. Ο Κρίστιαν Νίλσεν πιστώνεται την περσινή άνοδο και τη φετινή διαφαινόμενη παραμονή στην κατηγορία. Φιλόδοξη ομάδα που στηρίζεται στη δύναμη και τον ενθουσιασμό.

Η Οντένσε είχε πέρσι την καλύτερη χρονιά της 8ετίας (έχασε στο τέλος τα μπαράζ Ευρώπης), ο Γιάκομπ Μίκελσεν ανέλαβε, αλλά δεν την εκτόξευσε. Προβληματική επιθετικά, καλύτερη αμυντικά, θα κάνει τα πάντα για να παίξει στα μπαράζ Ευρώπης.

Χόρσενς, Σοντέρισκε δεν δείχνουν πως μπορούν να κινδυνεύσουν με υποβιβασμό, όμως αν μπουν χαλαρές στην επιστροφή, τότε όλα μπορούν να συμβούν. Αντίθετα, Χόμπρο, Εσμπιεργκ και Σίλκεμποργκ θα δώσουν τεράστια μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στην Τσεχία με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A BetΈνας αγώνας –  πολλές επιλογές – ένα στοίχημα! |21+

Σχολιάστε

X