Ελληνικό Πρωτάθλημα: Που βρίσκονται μεταγραφικά οι 14 ομάδες;

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Που βρίσκονται μεταγραφικά οι 14 ομάδες;

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ μπήκαν στη μάχη της Ευρώπης, ενώ ο Ολυμπιακός και οι άλλες ομάδες του πρωταθλήματος συνεχίζουν την προετοιμασία του. Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται και όλοι οι σύλλογοι έχουν καλύψει αρκετά κενά από το παζλ για την επόμενη σεζόν. Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος άρχισε και οι κινήσεις ενίσχυσης συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

ΠΑΟΚ

Λίγο μετά τη σέντρα του β’ προκριματικού γύρου του Champions League και οι Πρωταθλητές Ελλάδας, έχουν προχωρήσει σε τέσσερις προσθήκες και πλησιάζουν σε ακόμα δυο. Στόχος τους δεν είναι άλλος από την παρθενική τους παρουσία στην τελική φάση του Champions League. Μετά την ενίσχυση στον άξονα με την απόκτηση του Μαντί Καμαρά, ο ΠΑΟΚ κινήθηκε δυναμικά και απέκτησε τον 31χρονο Μαροκινό επιθετικό, Τισουντάλι από τη Γάνδη. Παράλληλα, είναι κοντά στην απόκτηση του Φεντόρ Τσάλοφ, με τον επιθετικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να αναμένεται τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Η έκπληξη ήρθε με την απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού και πρώην αρχηγού της ομάδας Νέων της Γιουνάιτεντ, Σόλα Σορετίρε. Στόχος είναι η απόκτηση ενός ακόμα μέσου στη θέση του Μεϊτέ.

Ηρθαν: Θυμιάνης (Α), Καμαρά (Μ), Τσιφτσής (Τ), Κεντζιόρα (Α), Τισουντάλι (Ε), Σορετίρε (Μ)
Εφυγαν: Τζίμας (Ε), Ζ. Ζίβκοβιτς (Τ), Φ. Σοάρες (Α)

bwin – Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα σε αμέτρητα πρωταθλήματα και live με σούπερ αποδόσεις!

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πέτυχε το deal του καλοκαιριού, αφού έκανε δικό της τον Έρικ Λαμέλα, με τον παίκτη να κάνει τις πρώτες του προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Η Ενωση ενισχύθηκε σημαντικά κάτω από τα γκολπόστ, ενώ δυνάμωσε στον άξονα και στα άκρα της επίθεσης με τους Περέιρα, Κοϊτά. Στα δεξιά της άμυνας, ο Οντουμπάτζο του Άρη θα συνθέσει το δίδυμο με τον Ρότα. Σειρά παίρνει ο επιθετικός, με τον Κορέα να είναι ψηλά στη λίστα του Αλμέιδα. Πιέζει να αποχωρήσει ο Πινέδα, ωστόσο η Ένωση έχει κλείσει τα αυτιά της στις προτάσεις της Μοντερέι.

Ήρθαν: Τσιλούλης (Ε), Κάλενς (Α), Μπρινιόλι (Τ), Στρακόσια (Τ), Περέιρα (Μ) Κοϊτά (Μ), Οντουμπάτζο (Α), Λαμέλα (Μ)
Εφυγαν: Πόνσε (Ε), Σιντιμπέ (Α), Αραούχο (Ε), Φαν Βέερτ (Ε)

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μπήκε τελευταίος στο στάδιο της προετοιμασίας, μιας και η ονειρική κατάκτηση του Conference League του έδωσε τον χρόνο να προετοιμαστεί ήρεμα για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Άλλωστε, έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο League Stage του Europa League. Αρκετοί παίκτες αποχώρησαν, όπως ο αρχηγός Φορτούνης, ο ογκόλιθος της άμυνας, Κάρμο, ενώ Ποντένσε και Όρτα επέστρεψαν σε Γουλβς και Μπράγκα αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει την περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ, ενώ συμφώνησε σε όλα για την απόκτηση του Όρτα, μιας και ήταν στις βασικές επιλογές του Μεντιλίμπαρ. Μετά την ενίσχυση στο κέντρο με Γκαρθία, Στάμενιτς και την απόκτηση του ταλαντούχου στόπερ, Λορέντσο Πιρόλα από τη Σαλερνιτάνα, ήρθε και η ανανέωση της συνεργασίας με τον πρώτο σκόρερ της περσινής σεζόν Ελ Κααμπί. Δεν έμεινε όμως εκεί και στη θέση του Γιόβετιτς ήρθε ο εξαιρετικός διεθνής Ουκρανός φορ, Γιάρεμτσουκ. Παράλληλα, δυναμώνει κι άλλο τα άκρα του με την έλευση του εκρηκτικού Νορβηγού εξτρέμ, Κρίστοφερ Βέλντε.

Ηρθαν: Στάμενιτς (Μ), Αναγνωστόπουλος (Τ), Γκαρθία (Μ), Κοστίνια (Α), Γιάρεμετσουκ (Ε), Βέλντε (Μ)
Έφυγαν: Καμαρά (Μ), Ρίτσαρντς (Α), Ναβάρο (Ε), Κάρμο (Α), Όρτα (Μ), Ποντένσε (Ε), Φορτούνης (Ε)

Πρώιμη Πληρωμή*: Παίζει να κερδίζεις το στοίχημά σου, όταν είσαι μπροστά με δύο γκολ διαφορά; Παίζει bwin!

Παναθηναϊκός

Νέα εποχή στον Παναθηναϊκό, αφού ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας. Οι «Πράσινοι» αρχίζουν τη σεζόν από τα τέλη Ιουλίου, ωστόσο ακόμα δεν έχουν συμπληρώσει όλα τα κομμάτια του παζλ. Ενισχυμένοι αμυντικά με την έλευση του Ινγκασον, αλλά και την παραμονή του Γέντβαϊ. Θυμίζουμε, πως ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει τον Σέρβο μέσο, Μαξίμοβιτς, αλλά και τον δεξιό μπακ, Μπάλντοκ. Η διαφορά έγινε στα άκρα και οι «Πράσινοι» έκαναν δικό τους τον Τετέ από τη Γαλατασαράι, με τον Βραζιλιάνο εξαιρετικό εξτρέμ να γίνεται η τρίτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστοία του συλλόγου. Ο Πελίστρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην κορυφή της λίστας του Αλόνσο για την άλλη θέση στα εξτρέμ. Ο Ουρουγουανός που αγωνίστηκε στο Copa America έχει εξαιρετική σχέση με τον Αλόνσο, ο οποίος πιστεύει πως ο συμπατριώτης του μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω στα άκρα. Παράλληλα, απομακρύνεται το σενάριο πώλησης του ηγέτη της ομάδας, Φώτη Ιωαννίδη.

Ήρθαν: Μαξίμοβιτς (Μ), Γέντβαϊ (Α), Μπάλντοκ (Α), Ντραγκόφσκι (Τ), Ίνγκασον (Α), Τετέ (Μ)
Εφυγαν: Μπερνάρ (Ε), Ούγκο (Α), Ακαϊντίν (Α), Χουάνκαρ (Α), Μπρινιόλι (Τ), Παλάσιος (Ε)

Άρης

Μέχρι και την 22η Ιουλίου ο Άρης έχει πραγματοποιήσει μόλις μια μεταγραφή, αυτή του 17χρονου Σενεγαλέζου Κλέιτον Ντιαντί και είναι προφανές ότι δεν ανταποκρίθηκε στα χρονοδιαγράμματα. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες οι «Κίτρινοι» το παλεύουν, ώστε στην προετοιμασία να βρεθούν δυο τουλάχιστον παίκτες. Ο Άρης απέκτησε τον 29χρονο εξτρέμ Σίστο, αλλά και τον έμπειρο στόπερ, Σισέ. Κλείνει ο Μάγιο, ενώ ο Άρης…. σπάει τα ταμεία ταμεία του για τον εξαιρετικό μέσο της Βαγιαδολίδ, Μόντσου. Σημαντικές οι αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας.

Ηρθαν: Σουλεϊμάνοφ (Μ), Σίστο (Ε), Σισέ (Α)
Εφυγαν: Ρουπ (Μ), Χριστοδουλόπουλος (Ε), Ματαρίτα (Α), Χουτεσιώτης (Τ), Βερστράτε (Μ), Ανσαριφάρντ (Ε), Γκαρθία (Μ), Οντουμπάτζο (Α)

Ενισχυμένες Αποδόσεις κάθε μέρα!

Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας θέλει να φανεί ακόμα πιο ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν και ήδη έχει προβεί σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Ο Μόμο Μουνιόθ, αποκτήθηκε από την Μπούργος για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ οι Αρκάδες, έχουν ανακοινώσει την απόκτηση των Τζανδάρη, Τσιντώντα αλλά και του Τριανταφυλλόπουλου. Τελευταίο απόκτημα ο διεθνής Ούγγρος επιθετικός Μάρτιν Άνταμ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον περσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας, Μιριτέλο. Ενίσχυση στην άμυνα και με τον Σιμόν Ντελί.

Ηρθαν: Ρέτζιτς (Μ), Άλχο (Α), Τσιτώντας (Τ), Τριανταφυλλόπουλος (Α), Τζίμας (Ε), Τζανδάρης (Μ), Μουνιόθ (Μ), Άνταμ (Ε)
Εφυγαν: Σουρλής (Μ), χριστόπουλος (Μ), Τσιφτσής (Τ), Μιριτέλο (Ε)

Ατρόμητος

Εντυπωσιάζει στο μεταγραφικό παζάρι ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες με την έλευση του Πάμπλο Γκαρσία, έχουν βάλει πολύ υψηλά τον πήχη, κάνοντας παράλληλα πολύ δυνατές κινήσεις. Ετσι, έφτασαν τις 13 μεταγραφές ευελπιστώντας να κάνουν τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά τους Καρλίτος και Φαν Βερτ, αποκτήθηκαν και οι Ουάρντα, Ουεντραόγκο, Κοσέλεφ και Κίνι, αποκτήθηκε ο διεθνής Σουηδός στόπερ, Φραντς Μπρόρσον, ακολούθησε ο έμπειρος εξτρέμ, Μακανά Μπάκου, αλλά και ο έμπειρος Αυστριακός μέσος, Πέτερ Μίχορλ.

Ήρθαν: Φαν Βερτ (Ε), Καρλίτος (Ε), Κοσέλεφ (Τ), Χουτεσιώτης (Τ), Ουεντραόγκο (Μ), Καλοσκάμης (Μ), Ουάρντα (Μ), Κίνι (Α), Αργυρίου (Α), Μανσούρ (Α), Μπρόρσον (Α), Μίχορλ (Μ), Μπάκου (Μ)
Έφυγαν: Τσιντώντας (Τ), Κιβρακίδης (Α)

Βόλος

Σημαντικές μεταγραφές έχει κάνει φέτος ο Βόλος, που άλλαξε προπονητή, καθώς στον πάγκο του βρίσκεται πλέον ο 37χρονος Χοακίν Γκόμες, και υπό τις δικές του οδηγίες προχωρά η προετοιμασία της ομάδας στην Ιταλία. Ο Βόλος έχει μέχρι στιγμής υπογράψει τον 31χρονο μεσοεπιθετικό Τζούνιορ Μενδιέτα, τον φορ Ασεχνούν, τον μπακ Ίαν Σμέλερς, ενώ έκανε τη διαφορά με την επιστροφή του Βιγιαφάνιες. Ο Βόλος απέκτησε τον στόπερ Νεμάνια Μέλιτιτς που στο παρελθόν κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με την Παρτιζάν και ένα κύπελλο με την Ομόνοια. Ο Βόλος απέκτησε και ανακοίνωσε τον 27χρονο Ούγγρο επιθετικό Μαρκ Κόζτα.

Ήρθαν: Σμέλερς (Α), Μενδιέτα (Μ), Ασεχνούν (Ε), Κορρέα (Α), Βιγιαφάνιες (ΜΕ), Μέλιτιτς (Α), Κόζτα (Ε)
Εφυγαν: Μπαριέντος (Μ), Άλχο (Α),Ράσιτς (Α)

Λαμία

Ακρως επιτυχημένη η περσινή σεζόν για τη Λαμία, ωστόσο η νέα αρχίζει με ερωτηματικά. Ο Μαρίνος Σατσιάς, αντικατέστησε στον πάγκο της ομάδας τον Λεωνίδα Βόκολο και ο σύλλογος έχει ήδη αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του. Σημαντικές οι αποχωρήσεις των Σλίβκα, Τσιλούλη, Κοσέλεφ και Τζανετόπουλου. Την τριάδα για τη θέση του τερματοφύλακα στο ρόστερ της Λαμίας ολοκλήρωσε ο Ίβαν Κόστιτς. Ο δεξιός μπακ Σίμον Σάντμπεργκ που έπαιζε στη Χάκεν αποκτήθηκε και τυπικά, ενώ ο Λοσοβόι συμφώνησε με τη Λαμία και μαζί με τον Γκουιντό αναμένεται να αποτελέσουν τις επόμενες προσθήκες της ομάδας.

Ηρθαν: Αντράντε Σίλβα (Α), Μέκιτς (Μ), Αθανασακόπουλος (Μ), Δοϊρανλής (Μ), Ρατόν (Τ), Ντεντάκης (Α), Βιτλής (Α), Κόστιτς (Τ), Σάντμπεργκ (Α)
Εφυγαν: Σλίβκα (Α), Τσιλούλης (Μ), Κοσέλεφ (Τ), Τζανετόπουλος (Α)

Build A Bet*: Συνδύασε πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ κατάφερε να κρατήσει στο ρόστερ του τον Φώτη Κουτσουπιά στο ρόστερ τους, με τον 18χρόνο ποδοσφαιριστή να γίνεται η 5η μεταγραφή της ομάδας, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές του Καραχάλιου, του Χατζηθεοδωρίδη, του Χριστόπουλου και του Γκονζάλες. Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί, συμφώνησε με τον εξτρέμ της Αρχεντίνος, Τιάγκο Νους, αλλά και με τον υψηλόσωμο Γάλλο σέντερ φορ, Άντριου Γιούνγκ. Από την άλλη αποχώρησαν δέκα παίκτες, με πιο σημαντικές αποχωρήσεις να είναι αυτές του Βούρου, του Τοράρινσον και του Μεγιάδο.

Ηρθαν: Χατζηθεοδωρίδης (Α), Γκονζάλες (Α), Καραχάλιος (Μ), Χριστόπουλος (Α), Κουτσουπιάς (Ε)
Εφυγαν: Μπακού (Μ), Μοσκέρα (Ε), Γιαννούλης (Α), Φελίπε (Ε), Μεγιάδο (Μ), Τοράρισον (Α)

Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός προσπαθεί να αποφύγει τις περιπέτειες των τελευταίων ετών, δεν άλλαξε κάτι στον πάγκο, αντίθετα, υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Παρελθόν, οι Οικονόμου, Μαλής, Ζοάο Πέδρο, Καρέλης, Ντουάρτε, Χατζηθεοδωρίδης, Μπαλντασάρα και Καπίνο. Πιο σημαντικές προσθήκες είναι αυτές των Πάλμα, Μάιντεβατς, ενώ ο Πέρες θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ως δανεικός. Τελευταία προσθήκη του Βόσνιου αμυντικού, Τσελίκοβιτς που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Γκρόζνι.

Ηρθαν: Παντελάκης (Α) Σιέλης (Α) Μαϊντέβατς (Ε) Πάλμα (Α) Πέρες (Μ), Τσελίκοβιτς (Α)
Έφυγαν: Μάλης (Α), Χατζηθεοδωρίδης (Α) Τσιγγάρας (Μ)Οικονόμου (Α)Καπίνο (Τ)

Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός τη φετινή σεζόν θα έχει κι αυτός νέο προπονητή, καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία αποχώρησε, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να παίρνει τα ηνία της ομάδας. Στα μεταγραφικά οι Σερραίοι ξεκίνησαν πολύ δυναμικά, αφού ανακοίνωσαν τους Ντέλετιτς, Χαντάκια, Κεχ, Σάλαζαρ. Οι προσθήκες συνεχίστηκαν με τον αρχηγό και πρωταθλητή Ευρώπης με την Κ19 του Ολυμπιακού, Κουτσογούλα, με τον Κύπριο αμυντικό, Καραμανώλη, αλλά και αυτή του Γουίλφριντ Καπτούμ από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ηρθαν: Ντέλετιτς (Μ), Χαντάκιας (Α), Χαντάκιας (Α), Σάλαζαρ (Μ), Μαρίνος (Ε) Λιάσος (Μ) Γκουγκεσασβίλι (Τ), Καρασαλίδης (Α), Καραμανώλης (Α), Κουτσογούλας (Μ), Καπτούμ (Μ)
Εφυγαν: Πηλέας (Α), Γούλερι (Ε)

Λεβαδειακός

Ο νεοφώτιστος Λεβαδειακός θα είναι αρκετά αλλαγμένος τη νέα σεζόν. Έτσι, προσέλαβε τον Νίκο Παπαδόπουλο ως προπονητή, που αντικατέστησε τον Σωτήρη Οφρυδόπουλο. Μάλιστα, οι Βοιωτοί έχουν ανακοινώσει εννέα ποδοσφαιριστές με πιο σημαντική προσθήκη αυτή του Ροντρίγκο Εραμούσπε, αλλά και του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Τελευταία προσθήκη αυτή του Σλοβένου επιθετικού, Άλεν Όζμπολτ. Σημαντική απώλεια αυτή του επιθετικού Αντμίρ Μπαΐροβιτς.

Ηρθαν: Κάσσος (Ε), Πλέγας (Μ), Πεντρόζο (Ε), Γιοκέ (Ε), Γκαραβέλης (Τ), Μπάλτζι (Μ), Εραμούσπε (Α), Λαμαράνα (Μ), Παπαδόπουλος (Α), Οζμπολτ (Ε).
Εφυγαν: Νταγκό (Ε), Τσελεπίδης (Α), Μπαΐροβιτς (Ε), Λόπεθ (Α), Ντεντάκης (Α)

Athens Καλλιθέα

Η νεοφώτιστη θα επιδιώξει να μείνει στην κατηγορία με τον Ιταλό πρώην ποδοσφαιριστή Μάσιμο Ντονάτι στον πάγκο της. Η ομάδα ανακοίνωσε τον Πασαλίδη, που επέστρεψε μετά από έξι μήνες στη Σαλερνιτάνα, τους τερματοφύλακες Γκέλιο και Μπαραγάν, ενώ τελευταίες κινήσεις είναι ο φορ Ουλντρίκις, ο μπακ Σοϊρι και ο Αντρέι Μότο

Ηρθαν: Τ. Πασαλίδης (Α), Γκέλιος (Τ), Μπαραγάν (Τ), Ουλντρίκις (Ε), Σοϊρι (Α), Γ. Σαρδέλης (Μ), Μότο (Α)

Εφυγαν:

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

X