Euro 2004: Το Ευρωπαϊκό της ζώης μας! (Quiz)

Euro 2004: Το Ευρωπαϊκό της ζώης μας! (Quiz)

Πόσο καλά ξέρεις το Euro 2004; Θυμάσαι ποιος έδωσε την ασίστ στον Ζήση Βρύζα για το γκολ με τη Ρωσία; Την ασίστ στο τέρμα που έστειλε την Ελλάδα στους επτά ουρανούς;

Η Ελλάδα είχε προκριθεί μόνο σε δύο μεγάλα τουρνουά πριν το 2004: στο Euro 1980 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994. Από τα έξι παιχνίδια, που είχε δώσει συνολικά, είχε συγκεντρώσει έναν μόνο βαθμό – μια ισοπαλία χωρίς τέρματα στο Euro 1980 απέναντι στη Δυτική Γερμανία.

Κανείς δεν περίμενε τίποτα από την Ελλάδα το 2004, περίμεναν όμως πολλά οι ίδιοι διεθνείς και ο Οτο Ρεχάγκελ. «Η ομάδα της Δανίας του 1992 είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για εμάς», είχε πει ο Ντέμης Νικολαΐδης πριν από το δεύτερο παιχνίδι των ομίλων με την Ισπανία. «Έκαναν καταπληκτικά πράγματα, παρόλο που απείχαν πολύ από το να είναι η καλύτερη ομάδα. Δεν νομίζω ότι εκείνη η ομάδα ήταν καλύτερη από την ομάδα μας σήμερα». Εβλεπε μπροστά ο Νικολαΐδης, αφού το έπος του 2004 πέρασε για πάντα στην ποδοσφαιρική αιωνιότητα.

To bwin News σας βοηθά να θυμηθείτε ξανά τα όσα συγκλονιστικά έγιναν από την ομαδάρα του Ρεχάγκελ στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Build A Bet* & Ενισχυμένες Αποδόσεις σε όλους τους αγώνες του Euro

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

X