Η Ισπανία βάζει... δύσκολα στον Ολυμπιακό!

Η Ισπανία βάζει… δύσκολα στον Ολυμπιακό!

Εναρξη: 19:55, 29/11/2018
Γήπεδο: Benito Villamarín, Σεβίλλη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει προβλήματα στην Ισπανία ή καλύτερα, η Ιβηρική δεν του… πάει! Χωρίς νίκη στις εξόδους και κόντρα στη Μπέτις καλείται να παίξει και κόντρα στην παράδοση!

H Aνδαλουσία υποδέχεται τους Πειραιώτες σε ένα μεγάλο ραντεβού. Η Μπέτις βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου και με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση, αλλά και κάνει ένα τεράστιο βήμα για την πρωτιά. Το πρώτο ραντεβού (πρώτη φορά αντιμετώπιζε ελληνική ομάδα)με τον Ολυμπιακό δεν ήταν όπως το ήθελε, ισόπαλο χωρίς τέρματα το ματς, με την ισπανική ομάδα να έχει τον έλεγχο, την κατοχή, αλλά όχι και τον τρόπο να σκοράρει. Μάλιστα, είχε την τύχη σύμμαχο, αφού οι Πειραιώτες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός δεν έπεσε θύμα έκπληξης από τη Ντουντελάν και πάει στο Benito Villamarín για το αποτέλεσμα που θα τον βάλει ακόμα πιο δυνατά στη μάχη της πρόκρισης!

Εντός έδρας λοιπόν συνέχισε το εξαιρετικό σερί με τους Ισπανούς. Ηταν η 16η φορά που ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε ισπανικό σύλλογο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας γνωρίσει μόλις δύο ήττες. Κι αυτό μάλιστα αντιμετωπίζοντας μεγαθήρια όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο συνολικός απολογισμός για την ομάδα του μεγάλου Λιμανιού αγωνιζόμενη εντός έδρας (τα τελευταία χρόνια στο “Καραϊσκάκη”, παλαιότερα και στο ΟΑΚΑ), είναι έξι νίκες, οκτώ ισοπαλίες και δύο ήττες.

Εντός τα πάει περίφημα, αλλά εκτός συνόρων υπάρχει πρόβλημα και η Ιβηρική είναι μια μεγάλη παγίδα στην οποία σχεδόν πάντα πέφτει μέσα. Αλλωστε, παραμένει χωρίς νίκη σε 15 επισκέψεις του στην Ισπανία, καθώς μετρά 2 ισοπαλίες και 13 ήττες (11/15 over), ενώ μόνο μία φορά κράτησε το μηδέν (στο Ριαθόρ το 2004). Αν προσθέσουμε και το ρεκόρ που έχει στην Πορτογαλία (1-2-5), τότε ηττήθηκε στις 18 από τις 23 φορές που έπαιξε στην Ιβηρική (1-4-18, 2/23 μηδέν παθητικό).

Από τις εξόδους του στην Ισπανία, μόνο μία ήταν για το Europa League, κόντρα στη Λεβάντε τη σεζόν 2012-13, όπου οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν βαριά ήττα 3-0! Βέβαια, σε κείνο το ματς, όλα πήγαν στραβά, όλα όμως… οι Πειραιώτες είχαν δύο δοκάρια, έπαιζαν με 10 παίκτες από το 28′ σε μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή, όπως λανθασμένα ήταν και τα πέναλτι που δόθηκαν εναντίον του. Ολα αυτά σε συνδυασμό με το κακό πρόσωπο έφεραν τη βαριά ήττα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Γιουρόπα Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X