Τσέλσι – Ντιναμό Κιέβου: Υπάρχει φαβορί και μένει να αποδειχτεί

Τσέλσι – Ντιναμό Κιέβου: Υπάρχει φαβορί και μένει να αποδειχτεί

Εναρξη: 22:00, 07/03/2019
Γήπεδο: Stamford Bridge (41.837), Λονδίνο

Το πρώτο ζευγάρι που βγήκε από την κληρωτίδα για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ ήταν το Τσέλσι – Ντιναμό Κιέβου. Οι Λονδρέζοι φιλοξενούν το βράδυ της Πέμπτης (22:00) τους Ουκρανούς με σκοπό να «καθαρίσουν» από το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση – πρόκριση. Δεν θέλει να μπλέξει σε μπελάδες η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι, καθώς είναι ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει σε θέμα τίτλου, διότι υπάρχει και το κυνήγι της τετράδας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Ντιναμό εξασφάλισε και μαθηματικά τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημά της, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, και θα δώσει όλο το βάρος στα παιχνίδια με την Τσέλσι. Αργότερα, βέβαια, υπάρχει και η προημιτελική φάση του Kυπέλλου Ουκρανίας απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο, τη Σαχτάρ.

Τέρμα τα προβλήματα, σοβαρεύει ξανά η Τσέλσι
Αρκετά καλή ήταν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φούλαμ καθώς επικράτησε με 2-1, ενώ το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο. Τα προβλήματα με τον Κέπα και τον Σάρι στον χαμένο τελικό του Λιγκ Καπ φαίνεται να ξεπερνιούνται και η ομάδα έφτασε στη δεύτερη σερί νίκη, μετά το 2-0 κόντρα στην Τότεναμ.

Πολύ σημαντική η παρουσία του Ισπανού πορτιέρε κάτω από τα γκολπόστ, στην επιστροφή του στο αρχικό σχήμα. Σκόραρε ξανά ο Ιγκουαϊν (20’) και δείχνει σε καλή κατάσταση, με το δεύτερο τέρμα να έρχεται από τον Ζορζίνιο. Στο -2 από την τετράδα, όμως με αγώνα λιγότερο.

Δίχως απουσίες ο Ιταλός προπονητής θα επιχειρήσει να παίξει επιθετικά, ενώ ίσως χρειαστεί να κάνει και κάποιες αλλαγές. Μέχρι στιγμής στο θεσμό η Τσέλσι έχει το απόλυτο 4/4 στην έδρα της, με απολογισμό τερμάτων 11-1.

Ξέμεινε από επιθετικούς η Ντιναμό Κιέβου
Πέτυχε τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα για το 2019, αλλά αυτή ήρθε με κόστος. Ηταν ανώτερη απέναντι στη Ντέσνα, επικράτησε με 2-1, όμως είδε τον Σολ (βασικός στράικερ που αποκτήθηκε από τη Βίλεμ για 5.5 εκατ. ευρώ) να τραυματίζεται.

Καθαρόαιμος επιθετικός δεν υπάρχει, μιας και ο Μπισέντιν παραμένει εκτός εδώ και καιρό με μακροχρόνιο πρόβλημα, ενώ ο Βέρμπιτς (βασικός εξτρέμ), που κάλυπτε τη θέση νωρίτερα, είναι τιμωρημένος. Απέκλεισε τον Ολυμπιακό στην προηγούμενη φάση (2-2 στην Αθήνα, 1-0 στο Κίεβο) και η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένει και πολλά από αυτό το ζευγάρι.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Τσέλσι – Ντιναμό Κιέβου: 2-1 (Τσάμπιονς Λιγκ, φάση ομίλων, 2015-16)
Ντιναμό Κιέβου – Τσέλσι: 0-0 (Τσάμπιονς Λιγκ, φάση ομίλων, 2015-16)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Europa League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X