Μάλμε - Τσέλσι: Σε κρίση οι Μπλε, στην έξοδο ο Σάρι!

Μάλμε – Τσέλσι: Σε κρίση οι Μπλε, στην έξοδο ο Σάρι!

Με τον Σάρι να… πλησιάζει την πόρτα της εξόδου, η Τσέλσι υποδέχεται τη Μάλμε και θέλει νίκη ψυχολογίας ενόψει του τελικού με τη Μάντσεστερ Σίτι. 

Εναρξη: 22:00, 21-02-2019
Γήπεδο: Stamford Bridge, Λονδίνο

Τσέλσι και… Σάρι σε κρίση;
Στη Σουηδία ήταν ουσιαστική, επικράτησε 2-1 της Μάλμε, με τον Ζιρού να βρίσκει ξανά δίχτυα στο Europa League. Η Τσέλσι επικεντρώθηκε στο Κύπελλο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως γνώρισε την ήττα με 0-2 και παράλληλα τον αποκλεισμό! Η διοίκηση της Τσέλσι έχει σοκαριστεί με την αντίδραση του κόσμου για την πορεία με τον Σάρι στον πάγκο και του δίνει περιθώριο μίας εβδομάδας για να σώσει τη θέση του. Μάλιστα, στο Νησί θεωρούν ότι πολύ δύσκολα ο Ιταλός θα παραμείνει στον πάγκο μετά τα παιχνίδια με Μάλμε για το Europa League, Μάντσεστερ Σίτι για το Λιγκ Καπ και Τότεναμ για την Premier League. Ο Σάρι θα λάβει αποζημίωση 5 εκατ. λιρών σε περίπτωση που απολυθεί, ποσό που για τις… συνήθειες των μπλε δεν είναι μεγάλο. Την Κυριακή ακολουθεί ο τελικός του Λιγκ Καπ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης. Η Τσέλσι είναι αήττητη φέτος στο Europa League με απολογισμό 6 νίκες και 1 ισοπαλία. Δέχθηκε γκολ σε τρία από τα εφτά ματς. Εκτός είναι ο βασικός τερματοφύλακας Κέπα, ο οποίος θα χάσει μάλλον και τον τελικό!

Το πάλεψε η Μάλμε
Η ομάδα του Ούβε Ρέσλερ κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπέστατα στο πρώτο ματς και να κρατήσει κάποιες αμυδρές ελπίδες για τον επαναληπτικό. Την Κυριακή έδωσε το πρώτο επίσημο ματς για φέτος στη Σουηδία, επικρατώντας 3-2 εντός έδρας της Ντέγκεφορς στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων για το Κύπελλο. Η μοναδική νίκη της Μάλμε απέναντι σε ομάδα από την Αγγλία ήταν επί της Νότιγχαμ. Η Μάλμε έχει παράδοση 1-1-4 απέναντι σε αγγλικές ομάδες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Europa League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X