Κρουσέιντερς - Γουλβς: Η μεγάλη επιστροφή των Λύκων!

Κρουσέιντερς – Γουλβς: Η μεγάλη επιστροφή των Λύκων!

Έναρξη: 22.00, 01/08/2019
Γήπεδο: Seaview, Belfast

Η Γουλβς επέστρεψε με νίκη στην Ευρώπη, έκανε το πρώτο βήμα κόντρα στην Κρουσέιντερς και στο Μπέλφαστ θέλει να σφραγίσει εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. 

Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Πιούνικ – Γιάμπλονετς.

Για την εμπειρία η Κρουσέιντερς
Η Κρουσέιντερς λύγισε στο «Μολινόν» και ηττήθηκε 2-0 από τη Γουλβς. Το πάλεψε, έπαιξε όπως ήταν αναμενόμενο φουλ άμυνα, είδε την αντίπαλο να της κάνει 15 τελικές προσπάθειες και η κατοχή να αγγίζει το 80%. Δέχθηκε δυο τέρματα, το δεύτερο στις καθυστερήσεις από λάθος του γκολκίπερ. Μπορεί οι πιθανότητες να είναι ελάχιστες, ωστόσο καλείται στο Μπέλφαστ να γίνει πιο επιθετική και να παίξει για την εμπειρία. Μετρά μόλις μια ήττα στα εννέα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολος είναι ο αρχηγός Κόλιν Κόατες που δεν έπαιξε στο πρώτο ματς λόγω τραυματισμού.

Επιστροφή με νίκη η Γουλβς

Μπορεί να μην έπεισε η Γουλβς στο πρώτο ματς, ωστόσο επικράτησε 2-0 της Κρουσέιντερς και ουσιαστικά σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League. Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας της ομάδας του Νούνο Εσπίριτο Σάντο αποτυπώθηκε στο γήπεδο, κυριάρχησε απόλυτα, είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά το δεύτερο γκολ μπήκε στις καθυστερήσεις. Μπήκε με το δεξί στην επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα τη σεζόν 1980-81. Εκτός αγώνα τα δύο νέα αποκτήματα, ο Χεσούς Βαγιέχο (Ρεάλ Μαδρίτης) και ο Πάτρικ Κουτρόνε (Μίλαν), αλλά και ο τραυματίας Ματ Ντόχερτι.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X