Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Ιντερ: Υπολογίζουν στις επιθέσεις τους

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Ιντερ: Υπολογίζουν στις επιθέσεις τους

Εναρξη: 19:55, 07/03/2019
Γήπεδο: Commerzbank Arena (51.500), Φρανκφούρτη

Ιταλογερμανική μονομαχία έβγαλε η κληρωτίδα για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης να αντιμετωπίζει την Ιντερ το βράδυ της Πέμπτης στη Γερμανία (19:55). Αμφότερες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση με εμφατικό τρόπο, στηριζόμενες στις επιθετικές τους ικανότητες.

Η Αϊντραχτ είναι η ομάδα που θα βασιστεί πολύ στο επιθετικό κομμάτι, σκοράροντας κατά ριπάς κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Από την άλλη, η Ιντερ δείχνει να βρίσκει με σχετική άνεση το δρόμο προς τα δίχτυα, ακόμη και χωρίς τον βασικό φορ της, Ικάρντι.

«Τρέλα» των φιλάθλων της Αϊντραχτ για διάκριση
Υποδέχτηκε τη Χόφενχαϊμ και επικράτησε με 3-2 το περασμένο Σάββατο (2/3) στην Μπουντεσλίγκα. Παρέμεινε αήττητη για το 2019, ωστόσο έδειξε ξανά πως δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά στην άμυνα. Εκανε ροτέισον στα μετόπισθεν και αυτό την έκανε… ευάλωτη!

Οι αλλαγές αυτές επιβεβαίωσαν ότι το Γιουρόπα Λιγκ την ενδιαφέρει πάρα πολύ. Υπάρχει η… τρέλα των φιλάθλων, αφού ήδη έχουν αγοράσει εισιτήρια για το δεύτερο ματς, στο Μιλάνο. Απέναντι στους «νερατζούρι» αναμένεται η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στον αγωνιστικό χώρο. Μεγάλη απώλεια ο βασικός επιθετικός Ρέμπιτς (19 ματς με 8 γκολ και 3 ασίστ).

Προβληματίζει, όμως σκοράρει η Ιντερ
Απολύτως δίκαιη η ήττα στο Κάλιαρι με 2-1, αν και υπήρξαν κάποια… σφυρίγματα σε βάρος της. Στις καθυστερήσεις, μάλιστα, θα μπορούσε να δεχτεί και τρίτο τέρμα, με την Κάλιαρι να χάνει πέναλτι. Υποχώρησε στην 4η θέση, ωστόσο δεν έχει χάσει ακόμα τίποτα στη μάχη που δίνει για την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα θετικά, ότι βρήκε για έκτο σερί ματς γκολ, έχοντας συνολικό απολογισμό 12-6. Τα προσεχή ντέρμπι με Μίλαν (17/3) και Λάτσιο (31/3) θα κρίνουν πολλά στο πρωτάθλημα. Ο Σπαλέτι περιμένει να δει αρκετά στοιχεία της ποιότητα των παίκτων του βγάζοντας αντίδραση για την πρόσφατη ήττα, ενώ τόνισε πως υπάρχει η ικανότητα και η ευρωπαϊκή εμπειρία να κοντράρει την Αϊντραχτ.

Εκτός παραμένει ο Ικάρντι, ο οποίος νιώθει ακόμη ενοχλήσεις στο γόνατο. Επίσης δεν υπολογίζεται ο χαφ Νεϊνγκολάν και ο εξτρέμ Κεϊτά.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Γιουροπα Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X