Φενέρμπαχτσε- Ζενίτ: Στα... χειρότερά τους οι Τούρκοι!

Φενέρμπαχτσε- Ζενίτ: Στα… χειρότερά τους οι Τούρκοι!

Εναρξη: 19:55, 12/02/2019
Γήπεδο:
Σουκρού Σαράτσογλου (50.509), Κων/πολη

Μεγάλο ραντεβού στην Πόλη! Η Φενέρ αναζητά σανίδα σωτηρίας στο Europa League, αλλά η Ζενίτ θέλει να φτάσει μέχρι τέλους της διοργάνωσης!

Υπό κατάρρευση η Φενέρμπαχτσε
Σώζεται η σεζόν για τη Φενέρμπαχτσε; Το Europa League αποτελεί… φάρμακο για τη Φενέρ η οποία πάει από το κακό στο χειρότερο. Βέβαια, η πρόκρισή της στους «32» μόνο εύκολη δεν ήταν. Σε όμιλο με Σπάρτακ Τρνάβα, Αντερλεχτ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατάφερε να περάσει 2η, έχοντας τη μικρότερη συγκομιδή (8 βαθμοί) από τους 24 που συνεχίζουν. Πάντως έχει χτίσει στον θεσμό παράδοση που τη θέλει πλέον να φτάνει στα νοκ-άουτ και στις πέντε φορές που έχει συμμετάσχει στη φάση των ομίλων. Διανύει τη χειρότερη σεζόν της ιστορίας της, αφού έπειτα από 20 αγωνιστικές στο τουρκικό πρωτάθλημα έχει μόλις 23 βαθμούς, μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Σκοράρει δύσκολα, με την κατάσταση να μην αλλάζει ούτε με την έλευση του κόουτς Γιανάλ λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.Παράλληλα, έχει μείνει εκτός Κυπέλλου από την άσημη Ουμρανίγεσπορ. Στην ευρωπαϊκή λίστα μπήκαν τα νέα αποκτήματα του Ιανουαρίου, Τσιφτπινάρ (στόπερ), Μόουζες (εξτρέμ), Αρσλάν (χαφ)

Μείον η… απραξία για Ζενίτ
Η πρώτη σεζόν του Σεμάκ στον πάγκο της Ζενίτ έχει τα πάνω και τα κάτω της. Κορυφή στη Ρωσία, αλλά με τους ανταγωνιστές να είναι σε απόσταση αναπνοής. Η διοίκηση κινήθηκε δυναμικά και μπορεί ο Παρέδες (μέσος) να παραχωρήθηκε στην Παρί (47 εκατ. ευρώ), αλλά αποκτήθηκαν οι Μπάριος (μέσος, Μπόκα Τζούνιορς), Ρακίτσκι (στόπερ, Σαχτάρ) και Αζμούν (φορ, Ρουμπίν Καζάν). «Η αγωνιστική απραξία είναι μείον για εμάς, αλλά στο γήπεδο θα φανεί πόσο έτοιμοι είμαστε. Ολοι παίζουν για να κερδίσουν» τόνισε ο κόουτς της Ζενίτ που είδε τον βασικό μέσο, Κουζιάεβ να τραυματίζεται και να μένει εκτός για τα δυο ματς με τους Τούρκους. Στη φάση των ομίλων πήρε σχετικά εύκολα την πρωτιά, αφήνοντας πίσω Σλάβια, Μπορντό και Κοπεγχάγη!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Europa League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X