Γαλατασαράι - Μπενφίκα: Πετούν ψηλά οι Αετοί του Λάγκε!

Γαλατασαράι – Μπενφίκα: Πετούν ψηλά οι Αετοί του Λάγκε!

Εναρξη: 19:55, 14/02/19

Γήπεδο: Türk Telekom, Κων/πολη

Η Γαλατά υποδέχεται την Μπενφίκα στην Πόλη και οι «Αετοί» θα παρουσιαστούν με κεκτημένη ταχύτητα! Ο Λάγκε έδωσε αέρα και οι Πορτογάλοι… πετάνε εντός συνόρων!

Σε ανοδική τροχιά η Γαλατά
Η Γαλατασαράι ξεπέρασε το προβληματικό 2018, μπήκε φουριόζα στο 2019, όπου παραμένει αήττητη εντός συνόρων! Στο κύπελλο έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά επικρατώντας με 2-0 της Χατάγιασπορ (ομάδα της Β’ Κατηγορίας), ενώ στο πρωτάθλημα επικράτησε 3-1 της Τράμπζονσπορ. Η διαφορά από την κορυφή και τη Μπουγιουκσεχίρ είναι στους έξι βαθμούς, ενώ ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής η Μπεσίκτας. Η Γαλατά προσπάθησε να κάνει τη διαφορά στη φάση των ομίλων, μπήκε με νίκη επί της Λοκομοτίβ, αλλά στη συνέχεια έχασε το δρόμο για τις επιτυχίες έχοντας τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία, ενώ σε αυτό το διάστημα σκόραρε μόλις σε ένα ματς. Στο 2019 όμως μετρά δέκα ματς αήττητη, ο Μπελχαντά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ επέστρεψε δυναμικά με γκολ ο πρώτος σκόρερ του τουρκικού πρωταθλήματος, Ντιάν (21 γκολ).

Με… δεκάρα στην Πόλη
Είχαν περάσει 55 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που η Μπενφίκα είχε κερδίσει με 10-0 στο πρωτάθλημα και οι Λουζιτανοί το έκαναν ξανά! Με τους Σάμαρη και Βλαχοδήμο στη βασική ενδεκάδα διέλυσαν την Νασιονάλ Μαδέιρα και πλησίασαν την Πόρτο στο βαθμό στην κορυφή! H Μπενφίκα πλησίασε στον πόντο την Πόρτο, ενώ πάει αεράτη στην Πόλη για το ματς με τη Γαλατά, μιας και προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες. Η Μπενφίκα ανακοίνωσε πως νέος τεχνικός της ομάδας θα είναι ο μέχρι πρότινος υπηρεσιακός, Μπρούνο Λάγκε, ο οποίος εντυπωσίασε στις πρώτες του μέρες ως τεχνικός, μιας και ο… Ζοσέ Μουρίνιο δεν έδειξε θετικός στο να επιστρέψει! Ο τεράστιος στόχος της πρόκρισης στο Champions League δεν επιτεύχθηκε, μιας και κατάφερε να κερδίσει δυο φορές την ΑΕΚ και οι επτά βαθμοί την κράτησαν στην 3η θέση. Ο Λάγκε έδειξε τεράστια εμπιστοσύνη στον Βλαχοδήμο και ο Οδυσσέας αποτελεί εγγύηση στα μετόπισθεν!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Europa League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X