Κρασνοντάρ - Βαλένθια: Το μομέντουμ οι Νυχτερίδες!

Κρασνοντάρ – Βαλένθια: Το μομέντουμ οι Νυχτερίδες!

Εναρξη: 19:55, 14/03/2019
Γήπεδο: Stadion FK Krasnodar, Κρασνοντάρ

Το γκολ του Κλάεσον κράτησε όρθια την Κρασνοντάρ, αλλά η Βαλένθια έχει το μομέντουμ και το… μυστικό για την πρόκριση.

Ζωντανή η Κρασνοντάρ!

Το γκολ του Κλάεσον ήταν αυτό που έβαλε ξανά την Κρασνοντάρ στο κόλπο της πρόκρισης, παρά την ήττα με 2-1 στο Μεστάγια από τη Βαλένθια. Οι Ρώσοι πάντως αγνοούν τη νίκη σε επίσημο ματς του 2019, γεγονός που τους πέταξε εκτός κυπέλλου, ενώ τους έφερε στο -5 από την κορυφή! Βέβαια, με δυο ισοπαλίες προκρίθηκε στη φάση των «16» αφήνοντας εκτός τη Λεβερκούζεν. Ένα φάουλ του Σουλεϊμάνοφ ήταν το γκολ της λύτρωσης! Οι Ρώσοι έχουν κερδίσει τα 17 από τα 25 ευρωπαϊκά ματς τους εντός (4 ισοπαλίες και 4 ήττες) και είναι αήττητοι στα τελευταία έξι με πέντε νίκες και μία ισοπαλία μετά την ήττα από την Θέλτα στην φάση των “16” του Europa το 2016-2017. Η Κρασνοντάρ έχει βγει νικήτρια σε ένα από τα τρία ζευγάρια που έχει χάσει στο πρώτο ματς. Ήταν με την Σοσιεδάδ το 2014-2015 όταν έχασε με 1-0 στην Ισπανία και νίκησε 3-0 στη ρεβάνς στην έδρα της. Είχε αποκλειστεί. Παράλληλα, έχει κερδίσει τα δύο προηγούμενα από τα τρία συνολικά εντός με ισπανικές ομάδες, όλα στο Europa. Το πιο πρόσφατο ήταν το 2-1 με την Σεβίλλη στην 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων!

Εχει το μομέντουμ η Βαλένθια
Και το σερί της Βαλένθια συνεχίζεται… Τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, 13 σερί ματς αήττητη και είναι μέσα σε όλα. Στον τελικό του κυπέλλου, ελαφρύ προβάδισμα κόντρα στην Κράσνονταρ έπειτα το 2-1, αλλά και στο -6 πλέον από την τετράδα. Στόχος της; Τα πάντα! Η Βαλένθια προέρχεται από το Champions League όπου στην φάση ομίλων τερμάτισε τρίτη πίσω από Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Πέρασε εύκολα με 3-0 στο σύνολο την Σέλτικ στην φάση των “32”. Τι λέει η παράδοση; Η Βαλένθια έχει κερδίσει τρία από τα έξι της ευρωπαϊκά ματς στη Ρωσία. Το πιο πρόσφατο ήταν με την ανταγωνίστρια της Κρασνοντάρ, την Κουμπάν το 2013-2014 στο Europa σε φάση ομίλων με 2-0. Από τότε οι Νυχτερίδες έχουν παίξει ξανά στη Ρωσία χάνοντας 2-0 από τη Ζενίτ στην 5η αγωνιστική του Champions League της σεζόν 2015-2016.

Η παράδοση των Νυχτερίδων
Είναι η πέμπτη εμφάνισή της στην φάση των “16” του θεσμού. Είναι επίδοση – ρεκόρ που την μοιράζεται με Μπενφίκα και Ζενίτ. Έχει κερδίσει στα τρία από τα προηγούμενα τέσσερα ζευγάρια της σε αυτήν την φάση. Η Βαλένθια έχει κερδίσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της ζευγάρια σε φάσεις νοκ άουτ σε ματς που παίχθηκαν εκτός Ισπανίας, κρατώντας το μηδέν στις τέσσερις νίκες.

Υπήρξαν 23 περιπτώσεις με τη Βαλένθια να έχει νικήσει στο πρώτο ματς εντός σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και να έχει προκριθεί στις 21 εξ αυτών με νίκες στα 13 από τα τελευταία 14. Βέβαια, δεν είχαν κερδίσει όμως ποτέ πριν με το σκορ 2-1 εντός.

Παράλληλα, όλες οι νοκ άουτ φάσεις της Βαλένθια στο Europa έχουν τελειώσει με αποκλεισμό από ισπανικές ομάδες. Με Ατλέτικο το 2009-2010 στα προημιτελικά, και το 2011-12 στα ημιτελικά, με Σεβίλλη το 2013-14 στα ημιτελικά και με Αθλέτικ το 2015-16 στην φάση των “16”.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Γιουροπα Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X