Λάτσιο – Σεβίλλη: Απουσίες και λίγα τα… ρίσκα!

Λάτσιο – Σεβίλλη: Απουσίες και λίγα τα… ρίσκα!

Εναρξη: 19:55, 14/02/2019
Γήπεδο: Stadio Olimpico (70.634), Ρώμη

Λάτσιο και Σεβίλλη αποτελούν ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Ολίμπικο» το βράδυ της Πέμπτης (19:55).

Οι δύο ομάδες πορεύονται σε διαφορετικούς δρόμους στα τελευταία παιχνίδια, με τη Λάτσιο έπειτα από έναν «σκόπελο» αναμετρήσεων να επιστρέφει στις νίκες (1-0 τη Φροζινόνε και την Εμπολι) πλησιάζοντας ξανά στην πρώτη 6άδα. Την ίδια ώρα, η Σεβίλλη από τη στιγμή που μπήκε το 2019 κινείται στη μετριότητα. Πέντε ήττες στα 8 τελευταία σε Πριμέρα και Κύπελλο.

Τουλάχιστον παίρνει βαθμούς η Λάτσιο
Μπορεί να μην εντυπωσιάζει με την εικόνα της, τουλάχιστον όμως στα πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος έπαιξε τόσο, όσο να πάρει πολύτιμους βαθμούς. Οι νίκες με 1-0 στην έδρα της Φροζινόνε, αλλά και στο εντός έδρας με την Εμπολι, ήρθαν λίγες μέρες μετά την πρόκριση στο Κύπελλο Ιταλίας επί της Ιντερ στα πέναλτι (0-0 κ.δ., 1-1 παρ.).

Η Λάτσιο έχει ρεκόρ τρεις νίκες και δύο ήττες στα πέντε εντός έδρας παιχνίδια της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ήττες ήρθαν όταν έπαιξε το πρώτο παιχνίδι στη Ρώμη (όπως και το φετινό), ενώ οι νίκες όταν έδωσε τη ρεβάνς στη Ρώμη. Αρνητικό στατιστικό ότι οι νίκες της ρεβάνς συνοδεύτηκαν με πρόκριση, ενώ οι ήττες του πρώτου αγώνα στη Ρώμη με αποκλεισμό! Στα αγωνιστικά, εκτός για τρεις εβδομάδες θα μείνει ο σημαντικός Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τη συμμετοχή του Ιμόμπιλε.

Προβληματίζει η Σεβίλλη
Η Σεβίλλη αποχαιρέτησε το 2018 με πολύ καλή μπάλα, προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλο στο Γιουρόπα Λιγκ, βρισκόμενη στην πρώτη 3άδα του βαθμολογικού πίνακα στην Πριμέρα Ντιβισιόν, όμως από τις 13 Ιανουαρίου και μετά άρχισε η… κατρακύλα!

Στα 8 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε μόλις δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Αποτέλεσμα να έρθει ο αποκλεισμός στο Κύπελλο (2-0 την Μπαρτσελόνα εντός, 5-1 ηττήθηκε στο «Καμπ Νόου»), ενώ να οπισθοχωρήσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο πιο πρόσφατο ματς έμεινε στο 2-2 με την Εϊμπαρ εντός έδρας, σε ένα παιχνίδι που ισοφάρισε σε δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών (88’ και 90’) μόλις με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε ο Μπανέγα στο 84’). Στη Ρώμη δεν ταξίδεψαν οι σημαντικοί Βέμπερ (στόπερ) και Νολίτο (εξτρέμ). Τουλάχιστον επιστρέφει ο Χέσους Νάβας (μπακ).

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Λάτσιο και Σεβίλλη δεν έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν, με το ραντεβού στη Ρώμη για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ να αποτελεί το πρώτο μεταξύ τους ματς.

Η Λάτσιο κόντρα σε ισπανικές ομάδες μετράει 5 νίκες σε 20 αναμετρήσεις (4 ισοπαλίες, 9 ήττες στα υπόλοιπα), την ώρα που η Σεβίλλη κόντρα σε ιταλικούς συλλόγους έχει μόλις 3 νίκες σε 10 ματς (2 ισοπαλίες, 5 ήττες).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Γιουροπα Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X