Ομόνοια - ΠΑΟΚ: «Τελικός» στην Κύπρο για τον «δικέφαλο»

Ομόνοια – ΠΑΟΚ: «Τελικός» στην Κύπρο για τον «δικέφαλο»

Εναρξη: 22.00, 03/12/2020
Γήπεδο: ΓΣΠ

Ομόνοια με το μυαλό στον… ΑΠΟΕΛ

Η Ομόνοια το πάλεψε αρκετά στην Ισπανία, ωστόσο δεν απέφυγε την εκτός έδρας ήττα από τη Γρανάδα (2-1). Δυο αμυντικά λάθη στις φάσεις των γκολ (8′, 73′) έκριναν το ματς για την ομάδα του Μπεργκ, η οποία και αγνοεί τη νίκη στα εννέα τελευταία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη (5 ήττες). Τελευταίο τρίποντο που πήρε ήταν στις 18 Οκτωβρίου, στο εκτός έδρας 2-1 επί Εθνικού Αχνας. Στον όμιλο του Europa League μετρά μόλις ένα βαθμό, αυτόν της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ και φυσικά έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης.

Τη Δευτέρα πραγματοποίησε μία ακόμα απογοητευτική εμφάνιση, μένοντας στην εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Ερμή Αραδίππου. «Είναι πιο σημαντικό το παιχνίδι της Δευτέρας. Στην αρχή της σεζόν προτεραιότητα ήταν η Ευρώπη, υπήρχαν παιχνίδια που αλλάζαμε όλη την ενδεκάδα και κερδίζαμε. Θα προχωρήσουμε σε αλλαγές, όμως θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί» τόνισε ο Μπεργκ. Εκτός ο βασικός μεσοεπιθετικός Μποτεάκ και ο Μαυρίας, επιστρέφει ο επιθετικός Ντούρις. Ωστόσο, ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα και θα υπάρξουν αλλαγές.

Προκρίνεται με δυο νίκες ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε ούτε την προηγούμενη αγωνιστική να ξορκίσει την «κατάρα» της Ολλανδίας (9 ματς πλέον χωρίς νίκη ). Εμεινε στο εξαιρετικό του ξεκίνημα, όπου προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο η συνέχεια ήταν κάκιστη, αφού πλήρωσε τα λάθη της άμυνας και ηττήθηκε με 3-2. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για να διατηρήσει το πάνω χέρι στο κυνήγι της 2ης θέσης, ωστόσο ακόμα και τώρα όλα εξαρτώνται από τον ίδιο, αφού με 2 νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές, προκρίνεται στους «32». Την Κυριακή, παρότι έπαιξε με πολλές αλλαγές, πέρασε πολύ εύκολα από τη Λαμία, επικρατώντας με 2-0, στο πρώτο παιχνίδι με τον Γκαρσία στον πάγκο που κράτησε ανέπαφη την εστία του.

«Εμείς πρέπει να παίξουμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Άκουσα ότι μπορεί η Ομόνοια να κάνει πολλές αλλαγές, αλλά δεν στέκομαι σ’ αυτό το γεγονός, όσο στο ότι θα πρέπει να είμαστε εμείς καλά μέσα στο γήπεδο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 43χρονος προπονητής. Τιμωρημένος είναι ο Αουγκούστο, μέσα ο Γιαννούλης.

Ομόνοια – ΠΑΟΚ, οι αριθμοί
Τρεις φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν, με τον ΠΑΟΚ να έχει μία νίκη (2-0 εκτός) και δύο ισοπαλίες με σκορ 1-1 στη Θεσσαλονίκη. Η Ομόνοια απέναντι σε ελληνικές ομάδες έχει μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Ο «δικέφαλος» μετρά 9-7-7 στα εκτός έδρας παιχνίδια του στο Europa League, χωρίς όμως να έχει νίκη στις τέσσερις τελευταίες του εξόδους (0-1-3).

Ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα τουλάχιστον δύο φορές στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια του σε πρωτάθλημα και Europa League.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Europa League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X