PSV Αϊντχόφεν - ΠΑΟΚ: Με σύμμαχο την τεσσάρα στο Philips Stadion!

PSV Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ: Με σύμμαχο την τεσσάρα στο Philips Stadion!

Εναρξη: 22.00, 26/11/2020
Γήπεδο: Philips Stadion

Ραντεβού πρόκρισης για ΠΑΟΚ

Ενας καταιγιστικός ΠΑΟΚ πέτυχε μια εκκωφαντική νίκη-ανατροπή επί της PSV ξορκίζοντας την κατάρα απέναντι στις ολλανδικές ομάδες. Μέσα σε 21 λεπτά στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ πέτυχε τέσσερα γκολ, διέλυσε με 4-1 την αντίπαλό του κι έβαλε γερές βάσεις πρόκρισης στους «32» του Europa League. Η επιστροφή μετά τη διακοπή είχε άγχος, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε στο τέλος να λυγίσει τον ΠΑΣ και να πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις επικρατώντας 2-1. Τέταρτη διαδοχική σε ισάριθμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Europa League με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο ««Σίγουρα κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, αλλά εμείς έχουμε κάθε παιχνίδι… τελικό και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα, να βελτιώσουμε το τι μπορούμε να κάνουμε.

Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε απέναντι μας και ήρθαμε για να παίξουμε μπάλα. Και για εμάς είναι τελικός και γι’ αυτούς. Πρέπει να παίξουμε με ψυχή και καρδιά για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν μυστικά πλέον σε τέτοιο επίπεδο» τόνισε ο κόουτς του «Δικεφάλου». Μπορεί να μην έχει διπλό στις τρεις τελευταίες εξόδους του, ωστόσο στα 22 εκτός έδρας ματς στο Europa League μετρά εννέα νίκες και επτά ισοπαλίες. Βέβαια, σε οκτώ εκτός έδρας αναμετρήσεις με ολλανδικές ομάδες δεν έχει νίκη (4 ισοπαλίες, ισάριθμες ήττες).

Οσονο αφορά την αρχική ενδεκάδα, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας του Βαρέλα και Ίνγκασον μπροστά, τον Ροντρίγκο δεξιά και τον Κρέσπο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται η τριάδα Αουγκούστο, Ελ Καντουρί και Σβαμπ, ενώ μπροστά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κρατάει τη θέση του με τον Τζόλη στην άλλη πλευρά και τον Σβιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Ολα για όλα η Αϊντχόφεν

ΠΑΟΚ – Αϊντχόφεν, οι αριθμοί του ματς

Ο ΠΑΟΚ και η Αϊντχόφεν έχουν αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον άλλες 5 φορές στο παρελθόν στο Κύπελλο UEFA. Η ολλανδική ομάδα απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στη φάση των ’32’ σε συνεχόμενες σεζόν, το 2000-2001 και 2001-2002.

H PSV έχει κερδίσει μόνο ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της στο Europa League (δυο ισοπαλίες, τέσσερις ήττες). Ηταν το 2-1 στην Ομόνοια στην Κύπρο.

Ο Ζίβκοβιτς συμμετείχε σε τρία από τα τέσσερα γκολ του ΠΑΟΚ εναντίον της PSV στην Τούμπα (2 γκολ, 1 ασίστ), όσες συμμετοχές είχε στα προηγούμενα εννέα παιχνίδια του στο Europa League (3 γκολ).

Ο στράικερ της Αϊντχόφεν, Ντονιέλ Μάλεν, έχει σκοράρει πέντε γκολ σε έξι ματς στο Europa ως βασικός. Έβαλε και τα 2 γκολ στο 2-1 εκτός έδρας με την Ομόνοια.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Europa League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X