Παρτιζάν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παγίδα στο Βελιγράδι

Παρτιζάν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παγίδα στο Βελιγράδι

Εναρξη: 19.55, 24/10/2019
Γήπεδο: Stadion Partizana, Βελιγράδι

Ντέρμπι κορυφής στο Βελιγράδι, όπου η Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από την Παρτιζάν. «Τρέχουν» σερί και οι δυο ομάδες, με rotation η Μάντσεστερ. 

Με φιλάθλους η Παρτιζάν
Δεν βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση η Παρτιζάν μετά και την ήττα από τη Μλάντοστ με 1-0. Στο -7 από την κορυφή, έχει χάσει τα δύο τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα και η πίεση για τον Σάβο Μιλόσεβιτς ολοένα και αυξάνεται. Πρόβλημα στην επιθετική της λειτουργία και αναζητούνται λύσεις. Επειτα από δυο σερί παιχνίδια χωρίς τους οπαδούς της, η Παρτιζάν θα έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της για το ματς με τη Γιουνάιτεντ. «Θα δώσουμε το 100%. Ο αγώνας είναι μία ευκαιρία να δείξουμε αν βρισκόμαστε κοντά στα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ», τόνισε ο Μιλόσεβιτς. Αήττητοι οι Σέρβοι εντός στα 11 τελευταία εντός έδρας ματς με 8 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η Παρτιζάν είναι στην κορυφή του ομίλου μαζί με τη Γιουνάιτεντ, έχοντας μια νίκη εκτός με Αστάνα και μια ισοπαλία εντός με Αλκμααρ.

Βελτιωμένη η Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ έβγαλε αντίδραση στην Premier League, ήταν βελτιωμένη στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη. Το 1-1 της αφήνει μια πικρή γεύση, με τον Σόλσκιερ να παίρνει παράταση στον πάγκο της ομάδας. Με αλλαγές και στο Βελιγράδι η Γιουνάιτεντ, ενώ σε δέκα ημέρες η Γιουνάιτεντ θα δώσει τέσσερα ματς. Στον όμιλο η Μάντσεστερ μετρά μια νίκη εντός έδρας με την Αστάνα και μια ισοπαλία στην Ολλανδία με την Αλκμααρ. Και στα δυο παιχνίδια δεν έπεισε με την εικόνα της. Αήττητη στα 13 τελευταία για το Europa League, στα εννέα έχει κρατήσει την εστία της ανέπαφη. Βέβαια, στα δυο τελευταία ευρωπαϊκά της ματς δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X