Σάλτσμπουργκ - Νάπολι: Εδειξαν τη δύναμή τους οι Ιταλοί

Σάλτσμπουργκ – Νάπολι: Εδειξαν τη δύναμή τους οι Ιταλοί

Εναρξη: 19:55, 14/03/2019
Γήπεδο: Red Bull Arena (30.188), Σάλτσμπουργκ

Η Σάλτσμπουργκ φιλοξενεί τη Νάπολι στη δεύτερη αναμέτρηση για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια πρόκρισης για τους Αυστριακούς. Παίρνουν συχνά τα αποτελέσματα που θέλουν στην έδρα τους, όμως απόψε πρόκειται για μια υπέρβαση.

Σε εκείνο το ματς η Νάπολι έδειξε από νωρίς ποιος είναι ο ισχυρότερος του ζευγαριού, πετυχαίνοντας στο 10’ και στο 18’ τα δύο από τα τρία τέρματα, με το τρίτο να έρχεται στις αρχές τους δευτέρου ημιχρόνου. Αυτό που κρατάει επίσης η ομάδα του Κάρλο Ανσελότι είναι το μηδέν στην άμυνα, με την πρόκριση πλέον να θεωρείται διαφαινόμενη.

Με «όπλο» το εντός έδρας αήττητο η Σάλτσμπουργκ
Δύο χρόνια και κάτι μήνες έχουν περάσει από τότε που ηττήθηκε τελευταία φορά στην έδρα της η Σάλτσμπουργκ σε όλες τις διοργανώσεις. Συγκεκριμένα στο Γιουρόπα Λιγκ μετρά σερί 17 αγώνων.

Αν και ήταν καλύτερη με τη Στουρμ Γκρατς για το πρωτάθλημα, παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία η Σάλτσμπουργκ στο γήπεδό της. Δεν έκανε ιδιαίτερο ροτέισον ο τεχνικός Ρόουζ, αφού άλλαξε μόνο τον τερματοφύλακα και άφησε τον επιθετικό Νταμπούρ στον πάγκο, όπου τον έβαλε στο 61ο λεπτό. Ο Ισραηλινός μάλιστα έχασε και πέναλτι λίγα λεπτά αργότερα.

Στο μυαλό της υπάρχει και το περσινό επίτευγμα κόντρα σε άλλον ιταλικό σύλλογο, τη Λάτσιο. Εκεί, όπου στην προημιτελική φάση της ίδιας διοργάνωσης, είχε χάσει στο πρώτο ματς της Ρώμης με 4-2 και στη ρεβάνς της Αυστρίας πήρε την πρόκριση, επικρατώντας με 4-1. Τιμωρημένος ο χαφ Σλάγκερ.

Με… αγνώριστη άμυνα η Νάπολι
Μέτρια η εμφάνιση της Νάπολι κόντρα στη Σασουόλο. Βρέθηκε να χάνει στο 52ο λεπτό, όμως κατάφερε ο Ινσίνιε να «σώσει» την ομάδα του ισοφαρίζοντας στο 86’. Στο -18 από τη Γιουβέντους, αλλά τουλάχιστον δεν απειλείται για τη θέση στην τετράδα, αφού έχει και σχετικά βατό πρόγραμμα.

Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Ανσελότι στο ανασταλτικό κομμάτι, ενόψει της αποψινής ρεβάνς. Συγκεκριμένα είναι τιμωρημένοι οι στόπερ Κουλιμπαλί και Μαξίμοβιτς, οι οποίοι έπαιξαν στον πρώτο αγώνα. Τραυματίας παραμένει ο Ραούλ Αλμπιόλ. Η λογική λέει πως ο Ιταλός τεχνικός θα παρατάξει τους Κίρικες και Λουπέρτο στα μετόπισθεν, οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ ξανά μαζί.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Γιουροπα Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X