Σαχτάρ - Αϊντραχτ: Η μαγική τριπλέτα της Φρανκφούρτης!

Σαχτάρ – Αϊντραχτ: Η μαγική τριπλέτα της Φρανκφούρτης!

Εναρξη: 22:00, 14/02/2019

Γήπεδο: SportKomplex Metalist, Χάρκοβο

Σαχτάρ και Αϊντραχτ τα λένε στο Χάρκοβο, σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ραντεβού της φάσης των «32» του Europa League. Η απίθανη τριπλέτα των Γερμανών!

Θέλει την υπέρβαση η Σαχτάρ!
Ωρα για Europa League κι αυτή τη φορά η Σαχτάρ είναι αποφασισμένη να πάει ένα βήμα παραπάνω! Για πέμπτη φορά στη φάση των «32, όμως μόλις μια κατάφερε να πάρει το εισιτήριο! Κι όμως βρέθηκε μια ανάσα από την πρόκρισή της στις 16 καλύτερες της Ευρώπης, ο Μοράες της είχε ανοίξει τον δρόμο με το γκολ, αλλά ο Φεκίρ έβαλε τέλος στα όνειρα. Η Λυών πήρε την ισοπαλία στο Κίεβο και μαζί το εισιτήριο για τους «16» του Champions League, αφήνοντας τους Ουκρανούς με τη γλυκόπικρη γεύση της συμμετοχής στο Europa. Πρώτο ραντεβού επίσημο στο 2019 για τη Σαχτάρ και η νέα χρονιά τη βρίσκει στην κορυφή του ουκρανικού πρωταθλήματος, αλλά και μεγάλο φαβορί για τον τίτλο!

Τριπλέτα – φωτιά η Αϊντραχτ
Το καλοκαίρι ο Νίκο Κόβατς αποχώρησε για να καθίσει στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου και λίγοι θα μπορούσαν να προβλέψουν τι θα έκανε ο αντικαταστάτης, Χούτερ. Η Φρανκφούρτη μετατράπηκε σε μια από τις πιο επιθετικές μηχανές στην Ευρώπη και μπορεί να βλέπει το όνομά της σε λίστες όπως αυτή. Ετοιμος για μεταγραφή είναι ο 20χρονος, Λούκα Γιόβιτς, με 14 γκολ στην Bundesliga και 5 στο Europa League και 11 και 3 αντίστοιχα έχει ο Σεμπαστιάν Αλέρ. Τρίτος της παρέας που έχει συνολικά 39 γκολ είναι ο Αντε Ρέμπιτς με 7 τεμάχια στο πρωτάθλημα. Τι έκανε στους ομίλους του Europa League η Αϊντραχτ; Θραύση… Τερμάτισε στην κορυφή με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς, προκαλώντας τον θαυμασμό, αφού Μαρσέιγ, Λάτσιο και Απόλλων υποκλίθηκαν στην ανωτερότητά της. Βέβαια, το 2019 δεν μπήκε ιδανικά για την ομάδα της Φρανκφούρτης, μιας και σε τέσσερα ραντεβού για τη Bundesliga έχει μια νίκη, αλλά και τρεις ισοπαλίες, γεγονός που την… απομακρύνει λίγο από τον τεράστιο στόχο της εισόδου στην τετράδα. Μόλις μια φορά τα τελευταία χρόνια προκρίθηκε στους «32» (2013-14), αλλά η πορεία σταμάτησε εκεί….

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Europa League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X