Βαλένθια - Σέλτικ: Οι Νυχτερίδες αναζητούν πορεία!

Βαλένθια – Σέλτικ: Οι Νυχτερίδες αναζητούν πορεία!

Εναρξη: 19:55, 21-02-2019
Γήπεδο: Μεστάγια, Βαλένθια

Η Βαλένθια θέλει να κάνει πορεία στο Europa League, αλλά η Σέλτικ απειλεί! Δεν πείθουν οι Σκωτσέζοι μακριά από τη Γλασκώβη.

Για τη διάκριση η Βαλένθια
Επιμένει στις… ισοπαλίες η Βαλένθια, έκανε μία ακόμα την Κυριακή απέναντι στην Εσπανιόλ (0-0) και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο την τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο στο Europe League ήταν ουσιαστική και πήρε μεγάλο διπλό στη Σκωτία, επικρατώντας 2-0 της Σέλτικ με γκολ των Τσέρισεφ (42’) και Σομπρίνο (49’).  Τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στη LaLiga, τα δύο στο «Μεστάγια». Η διάκριση στην Ευρώπη, πάντως, σε μια μέτρια σεζόν είναι σημαντικός στόχος για τις Νυχτερίδες. Τρεις φορές έχουν παίξει στο παρελθόν, δύο νίκες μετρά η Βαλένθια, ενώ 3-1-0 είναι το εντός έδρας ρεκόρ των «νυχτερίδων» απέναντι σε Σκωτσέζους! Αλλες τρεις φορές η Βαλένθια νίκησε 2-0 εκτός έδρας σε πρώτο ευρωπαϊκό ματς και σε όλες προκρίθηκε! Δεύτερο από τα τέσσερα ματς της τιμωρίας του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εκτίει ο στόπερ Ρονκάγλια.

Σέλτικ για την υπέρβαση!
Την Κυριακή πήρε νίκη… τίτλου στην έδρα της Κιλμάρνοκ με γκολ που πέτυχε στο 90’ (0-1)! Με αυτό το αποτέλεσμα αποσπάστηκε 8 πόντους από τη δεύτερη θέση και τη Ρέιντζερς. Πλέον, στρέφει την προσοχή της στον επαναληπτικό του Europa League απέναντι στη Βαλένθια. Πάντως, ο Μπρένταν Ρότζερς τα έβαλε με τους παίκτες του και τα εύκολα λάθη, από τα οποία προήλθαν τα δύο γκολ της αντιπάλου.  «Το θέμα της πρόκρισης δεν έχει τελειώσει ακόμα», τόνισε ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός.  Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Σκωτσέζοι έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα 15 εκτός έδρας παιχνίδια τους στη διοργάνωση (1-7-7). Το ρεκόρ της Σέλτικ στην Ισπανία; 0-3-12!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Europa League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X