Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο: Ρήτρες από... χρυσό!

Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο: Ρήτρες από… χρυσό!

Οταν τα deals εκτοξεύονται και οι ρήτρες πάνε στα ύψη! 19 συμβόλαια αστέρων που οι ρήτρες τους είναι… απαγορευτικές για κάθε υποψήφιο αγοραστή. Από τον Ζοάο Φέλιξ στον Μπενζεμά!

7. Ζοάο Φέλιξ: 350 εκατ. ευρώ
Ο Πορτογάλος πιτσιρικάς θεωρείται ο επόμενος Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από μία σούπερ σεζόν που είχε κάνει στην Μπενφίκα. Έγινε μεγάλη… μάχη για την διεκδίκησή του με την Ατλέτικο Μαδρίτης να πληρώνει 126 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό της. Ένα ποσό βέβαια πολύ μεγάλο για τον Ζοάο Φέλιξ, που πρέπει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

6. Ντεμπελέ, Κουτίνιο, Αρτούρ και Ντε Γιονγκ – 400 εκατ. ευρώ
Η Μπαρτσελόνα πάντα αντιμετωπίζει τις επενδύσεις της δίνοντας μεγάλο βάρος
στις οικονομικές παραμέτρους. Ακόμα και έτσι μία ρήτρα 400 εκατομμυρίων για τέσσερις παίκτες είναι μεγάλη. Είναι ακόμα και έκπληξη οι Ντεμπελέ και Κουτίνιο να έχουν τόσο μεγάλες ρήτρες. Από την άλλη ο Κουτίνιο κόστισε 145 εκατ. από την Λίβερπουλ και ο Ντεμπελέ 125 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

5. Πικέ, Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Μπέιλ, Κρος και Θεμπάγιος – 500 εκατ. ευρώ
Και αυτό το ποσό μπορεί να κριθεί ακραίο. Τρεις παίκτες της Μπαρτσελόνα και δύο της Ρεάλ να έχουν 500 εκατ. ρήτρα. Ο Πικέ ίσως συνιστά την πιο μεγάλη έκπληξη καθώς γίνεται 33 τον Φλεβάρη. Οι Μπουσκέτς και Κρος είναι από τους κορυφαίους μέσους την τελευταία δεκαετία από την άλλη. Μάλλον οι Μπάρτσα και Ρεάλ το μετάνιωσαν για τις μεγάλες ρήτρες σε Σέρχι Ρομπέρτο και Γκάρεθ Μπέιλ.

4. Μέσι, Βινίσιους, Ίσκο & Ανένσιο – 700 εκατ. ευρώ
Ακόμα ένα μεγάλο debate για παίκτες και εάν αξίζουν αυτά τα ποσά. Ειδικά δε σε σχέση με τον Μέσι και τους άλλους παίκτες. Το τρίο της Ρεάλ είναι όλοι καλοί παίκτες με τους δύο πρώτους να είχαν κοστίσει 48 και 30 εκατ. αντίστοιχα. Ο Ασένσιο από την άλλη είναι προϊόν των Ακαδημιών των Λος Μπλάνκος. Ο Πέρεθ τους κοστολογεί ψηλά, όπως και η Μπαρτσελόνα τον Μέσι.

3. Μόντριτς και Ντίας – 750 εκατ. ευρώ
Για τον Μόντριτς η αξία του είναι αδιαμφισβήτη και δεν είναι περίεργο να αξιολογείται τόσο ψηλά. Ο Κροάτης χαρισματικός δημιουργικός μέσος ήταν μόλις ο τρίτος που πήρε Χρυσή μπάλα την περασμένη δεκαετία με τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι οι κυρίαρχοι. Ειδικά δε από την στιγμή που λήγει το συμβόλαιό του τον Ιούνιο. Ο τέσσερις φορές νικητής του Champions League γίνεται 35 το 2020. Ο νεαρός φορ Μπραχίμ Ντίας στο μεταξύ έχει την ίδια ρήτρα.

2. Αντουάν Γκριεζμάν – 800 εκατ. ευρώ
Μπορεί ο Γάλλος να μην ξεκίνησε τόσο καλά όμως βρίσκει τα πατήματά του δίπλα σε Μέσι και Σουάρες. Ο άλλοτε άσος της Ατλέτικο είχε κλείσει το περασμένο καλοκαίρι για 120 εκατομμύρια και παίζει ρόλο – κλειδί ειδικά στο διάστημα της απουσίας του Σουάρες. Μόνο μία πιθανή επιστροφή του Νεϊμάρ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

1. Καρίμ Μπενζεμά – 1 δις ευρώ
Ο Γάλλος επιθετικός κάνει τρομερές εμφανίσεις με τη Ρεάλ και μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για 112 εκατ. στην Γιουβέντους το 2018 βρήκε περισσότερο χώρο δράσης. Είναι τώρα ο Νο1 ηγέτης της Ρεάλ στην επίθεση. Ο κόουτς Ζινεντίν Ζιντάν συνεχίζει να ποντάρει πολλά πάνω του. Με ένα 1 δις ως ρήτρα είναι ασφαλές να ειπωθεί πως ο Μπενζεμά δεν πρόκειται να πάει αλλού σύντομα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League  με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X