Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς νίκη στην πρεμιέρα του ICC!

Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς νίκη στην πρεμιέρα του ICC!

Εναρξη: 03:05, 21/07/2019
Γήπεδο: NRG Stadium, Houston

Η Μπάγερν ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Άρσεναλ και κόντρα στη Ρεάλ παίζει το πιο δυνατό φιλικό τεστ ενόψει της νέας σεζόν. 

Ηττα από την Άρσεναλ για Μπάγερν
Η Μπάγερν Μονάχου θα πρέπει να ανεβάσει στροφές σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα στην προετοιμασία από την στιγμή που αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στο International Champions Cup. Οι Γερμανοί έχουν αποκλειστεί στο Champions League τρεις φορές από τους αντιπάλους τους από την Ισπανία. Τα τελευταία έξι χρόνια έχουν χάσει πέντε από τα ματς που έχουν δώσει και έχουν πάρει ισοπαλία στα άλλα.
Η Μπάγερν ξεκίνησε το τουρνουά με ήττα 2-1 από την Άρσεναλ, όμως έχει πολλά θετικά από αυτό το παιχνίδι. Οι Γερμανοί πρωταθλητές είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα μετά από πάσα του Αλάμπα στον Μίλερ. Η Άρσεναλ πήρε το προβάδισμα από το αυτογκόλ του Ποζνάσκι στο γύρισμα του Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ισοφάρισε με εξαιρετική κεφαλιά από μπαλιά του Γκνάμπρι ενώ λίγο πριν ο Λένο είχε κάνει καίρια επέμβαση. Το παιχνίδι πήγαινε για ισοπαλία όμως ο Έντι Ενκετιά χάρισε τη νίκη στους Άγγλους με το γκολ του προς το τέλος της αναμέτρησης

Χτίζεται η… νέα Ρεάλ!
Η Ρεάλ είναι σε μία διαδικασία αγωνιστικής αναμόρφωσης “χτίζοντας” ένα νέο σύνολο μετά την περσινή σεζόν που δεν πήγε καλά. Μετά την ήττα με 4-1 από τον Άγιαξ στο Champions League που έκοψε τα όνειρά τους για έναν 4ο σερί θρίαμβο στο Champions League, η ομάδα τερμάτισε 3η στο ισπανικό πρωτάθλημα, 19 πόντους πίσω από την Μπαρτσελόνα και οκτώ πίσω από την Ατλέτικο.

Ακόμα και η επιστροφή του Ζιντάν δεν ήταν αρκετή για να εμπνεύσει τους παίκτες για να αλλάξουν τα δεδομένα και ενώ η Ρεάλ ηττήθηκε στα τρία από τα τελευταία της τέσσερα ματς της χρονιάς. Μεταγραφικά η Ρεάλ απάντησε με την απόκτηση του Αζάρ από την Τσέλσι και του Γιόβιτς από την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Η Ρεάλ δεν έχει κερδίσει ποτέ το εναρκτήριο παιχνίδι της στο International Champions Cup εδώ και πέντε χρόνια και σίγουρα θέλει ακόμα χρόνο για να φτιάξει το σύνολο που θέλει.

Ο Τόνι Κρος είπε: “Το πιο σημαντικό στα πρώτα ματς είναι να ανεβάσουμε την ένταση και την ταχύτητά μας. Είμαστε κουρασμένοι από τις πολύ σκληρές προπονήσεις αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε”. Η Ρεάλ είχε χάσει 2-1 πέρυσι από την Γιουνάιτεντ στο πρώτο ματς.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ εδώ!

Σχολιάστε

X