Free Agents: Μία 11άδα παικταράδες (Poll)

Free Agents: Μία 11άδα παικταράδες (Poll)

Ενα μήνα πριν το τέλος του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού και αρκετοί εξαιρετικοί παίκτες κυκλοφορούν ελεύθεροι. Το bwin News βρήκε ενδεκάδα που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Από τον Ντε Χέα στον Αλέξις Σάντσες!

Νταβίντ Ντε Χέα | Τερματοφύλακας

Ο Ισπανός τερματοφύλακας πέρασε ολόκληρη την περασμένη σεζόν χωρίς σύλλογο, αφού αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της 12ης χρονιάς του στο «Ολντ Τράφορντ». Οι προσφορές δεν ήταν λίγες, αλλά ο Ντε Χέα ήθελε να παίξει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, πράγμα που σημαίνει ότι η Σαουδική Αραβία δεν του άρεσε. Ο 33χρονος παρέμεινε στην Αγγλία και έκανε ιδιωτικές προπονήσεις με την Ολντριγχαμ για να προετοιμαστεί για την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο. Ο Ντε Χέα υπενθύμισε σε όλους το ταλέντο του, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα πουθενά, παρά τις πρόσφατες φήμες που τον συνδέουν με τη Τζένοα.

Γιουσούφ Γιαζίτσι | Αμυντικός

Ο Γιαζίτσι, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο της Ligue 1 με τη Λιλ το 2021, μπαινόβγαινε στην αρχική ενδεκάδα του Πάουλο Φονσέκα την περασμένη σεζόν. Τα πήγε πολύ καλά στο Euro και πλέον περιμένει να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο 27χρονος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Γαλλίας, αλλά και της Αγγλίας, χωρίς ακόμα να έχει πάρει την οριστική του απόφαση. Τα τελευταία χρόνια πέρασε δανεικός στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Τραμπζονσπόρ.

bwin – Πρώιμη Πληρωμή*: Στα δύο γκολ διαφορά, πας ταμείο!

Ζοέλ Ματίπ | Αμυντικός

«Είμαι αρκετά σίγουρος ότι ο σύλλογος θα δείξει τα αντανακλαστικά του», τόνιζε ο Γιούργκεν Κλοπ τον Δεκέμβριο, όταν ρωτήθηκε αν η Λίβερπουλ σκοπεύει να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ματίπ. Ο Καμερουνέζος αμυντικός, σημείωσε 201 συμμετοχές στην ομάδα και εξαιτίας ενός τραυματισμού, η τελευταία φορά που αγωνίστηκε για την Λίβερπουλ ήταν τον περασμένο Δεκέμβρη. Ο Ματίπ ήταν μέλος του συλλόγου σε μια περίοδο μεγάλων επιτυχιών, με κορυφαία όλων την κατάκτηση του Champions League το 2019 και την κατάκτηση της Premier League ένα χρόνο αργότερα. Ακόμα δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του…

Ματς Χούμελς | Αμυντικός

Τέλος από τη Ντόρτμουντ μετά από συνολικά 13 χρόνια. Στο πρώτο πέρασμά του από τον σύλλογο με τον οποίο θα είναι συνδεδεμένος για πάντα έμεινε από το 2009 έως και το 2016 (σ.σ είχε και δανεισμό το 2008) πριν επιστρέψει στη Βαυαρία για μία τριετία (2016-2019) και ξανά πάρει το ανάποδο δρομολόγιο (2019-2024). Φέτος ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Έντιν Τέρζιτς, υπό τις οδηγίες του οποίου φτάσανε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ -πριν ηττηθούν από τη Ρεάλ. Η Μπολόνια έκανε κρούση, πίεσε, ωστόσο ακόμα ο Χούμελς δεν έχει δώσει την απάντησή του. Είναι από τα πιο hot ονόματα του καλοκαιρινού παζαριού.

Ενισχυμένες Αποδόσεις κάθε μέρα!

Μάριο Ερμόσο | Αμυντικός

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε κλήθηκε να ανασυγκροτήσει την αμυντική του γραμμή αυτό το καλοκαίρι και παρόλο που ο Ερμόσο διαθέτει ένα εξαιρετικό προφίλ, η Ατλέτικο δεν έχει ακόμη συμφωνήσει με τον Ισπανό για το μέλλον του. Λίγοι αριστεροπόδαροι κεντρικοί αμυντικοί με το ιστορικό και την ποιότητα του 29χρονου είναι διαθέσιμοι στην αγορά, ανεξαρτήτως κόστους, και ο Ερμόσο φαίνεται να περιμένει την ώρα του, καθώς ιταλικοί, σαουδαραβικοί και αγγλικοί σύλλογοι κάνουν κύκλους για να δουν αν μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του τις επόμενες εβδομάδες.

Ντέλε Άλι | Μέσος

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες σεζόν στον Ντέλε Άλι. Από την κορυφή με αποκορύφωμα την παρ’ ολίγον κατάκτηση του Champions League το 2019. Παρά τις προειδοποιήσεις ακόμα και του μετέπειτα προπονητή του Ζοσέ Μουρίνιο, ο Ντέλε Άλι άρχισε να χάνει σταδιακά την λάμψη και την φόρμα του, όμως οι τραυματισμοί απλά επιδείνωσαν την φθίνουσα πορεία. Αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2022 από την Έβερτον, όμως από τότε δεν έκανε την καριέρα που επιθυμούσε. Μετά τον δανεισμό στην Μπεσίκτας δεν έχει βρει ακόμα την επόμενη ομάδα στην οποία θα προσπαθήσει να βρει τα πατήματά του.

Build A Bet*: Συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα!

Aντριέν Ραμπιό | Μέσος

Ο Ραμπιό, έχτισε σιγά – σιγά τη φήμη του στο Τορίνο και η χρονιά 2022/23 ήταν αναμφίβολα η καλύτερή του σεζόν στη Serie A. Ο Γάλλος έμεινε ελεύθερος το 2024, έχει συνδεθεί στο παρελθόν με τη μετακίνηση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ποτέ δεν προχώρησε το θέμα. Απομένει να δούμε αν θα αλλάξει το σκηνικό και ο Γάλλος θα παίξει με τα κόκκινα. Ο ίδιος πάντως δεν ήθελε να ανανεώσει με τη Γιουβέντους, αφού όπως τόνισε ο κύκλος του στη «Μεγάλη Κυρία» έχει κλείσει.

Μέμφις Ντεπάι | Επιθετικός

PSV, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λυών, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο είναι μια λαμπρή πορεία καριέρας, η οποία όμως αφήνει μεγάλη δόση απογοήτευσης. Ο Ολλανδός επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Ατλέτικο για ενάμιση χρόνο, γράφοντας στο βιογραφικό του 40 συμμετοχές και 13 γκολ. Μπορεί με την Ολλανδία να έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρει την επόμενη ομάδα. Ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο και απομένει να δούμε, αν κάποιο μεγάλο κλαμπ του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Κάθε γκολ παίζει σε Live Streaming* από την bwin!

Αλέξις Σάντσες | Επιθετικός

Ο έμπειρος επιθετικός της Ίντερ πάλεψε για χρόνο συμμετοχής την περασμένη σεζόν, δεδομένου του έντονου ανταγωνισμού στην κορυφή. Ο Χιλιανός αποχώρησε επίσημα από τους «Νερατζούρι» μετά από μια παραγωγική σεζόν, στην οποία ήρθε και το πρωτάθλημα Ιταλίας. Ο Σάντσες θα μπορούσε να παραμείνει στη Serie A με τη φανέλα της Λάτσιο ή να επιστρέψει στη Νότια Αμερική και να ενταχθεί στη Ρίβερ Πλέιτ.

Άντονι Μαρσιάλ | Επιθετικός

Ο Μαρσιάλ έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος έφηβος στον κόσμο όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον απέκτησε από τη Μονακό το 2015 σε μια συμφωνία αξίας 36 εκατομμυρίων λιρών, η οποία μπορούσε να φτάσει στα 58 εκατ. λίρες. Στη συνέχεια υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο το 2019 με οψιόν για έναν επιπλέον χρόνο. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ δεν προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας τους και ο Μαρσιάλ έμεινε ελεύθερος. Ο Γάλλος εξτρέμ δε δικαίωσε τις προσδοκίες των «Κόκκινων» και πλέον αναζητά τη νέα ομάδα της καριέρας του. Η Μαρσέιγ έχει κινηθεί για την απόκτησή του, ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Ιντερ, χωρίς πάντως ακόμα να υπάρχει κάτι οριστικό.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

X