Χαλ – Άστον Βίλα: Με τον Μπρους σε πρώτο πλάνο

Χαλ – Άστον Βίλα: Με τον Μπρους σε πρώτο πλάνο

Στο «KCOΜ Stadium» του Χαλ, η τοπική ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Άστον Βίλα, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 1η αγωνιστική της αγγλικής Championship. Κεντρικό πρόσωπο είναι ο Στιβ Μπρους που κάθεται στον πάγκο της Άστον Βίλα αλλά την περίοδο 2012-2016 εργάστηκε στη Χαλ.

Δίψα για νέο ξεκίνημα
Η Χαλ έχασε τον βασικό κορμό της όταν υποβιβάστηκε τον Μάιο του 2017 στη Championship και προσπαθεί να ορθοποδήσει. Πέρσι, κατετάγη 18η έπειτα από αρκετά σκαμπανεβάσματα και λανθασμένες επιλογές σε προπονητή και παίκτες. Ο τεχνικός Νάιτζελ Άντκινς ανέλαβε την ηγεσία τον Δεκέμβριο του 2017 για 1,5 χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι φέτος είχε την ευκαιρία να επιλέξει μόνος του το ρόστερ που επιθυμούσε να δουλέψει μαζί του. Υπήρξαν ποιοτικές προσθήκες ωστόσο το πρωτάθλημα είναι πραγματικός μαραθώνιος και οι «τίγρεις» καλούνται να επιδείξουν σταθερότητα για να σημειώσουν κάτι καλό.

Live alerts μέσω της εφαρμογής Bwin Sports! Κατέβασε το app|21+

Με δίψα για την άνοδο
Η περσινή τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο και η ήττα από τη Φούλαμ στον τελικό της ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ πίκρανε τον φίλαθλο κόσμο των «λιονταριών», όπως είναι ένα από αρκετά παρατσούκλια που έχει η Άστον Βίλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα από τις βορειοανατολικές συνοικίες του Μπέρμιγχαμ υπήρξε ιδρυτικό μέλος της αγγλικής λίγκας το 1888 αλλά και της Premier League το 1992.

Οι δισεκατομμυριούχοι Γουές Έντενς και Νασέφ Σαβίρις έβαλαν πλάτη φέτος και έσωσαν τον σύλλογο που ταλανιζόταν από δυσεπίλυτα οικονομικά προβλήματα. Μπορεί ο πολύπειρος Τζον Τέρι να αποτέλεσε παρελθόν μετά τον χαμένο τελικό ανόδου αλλά το ρόστερ διαθέτει ποιότητα και ένα εξαιρετικό επιθετικό δίδυμο, απαρτιζόμενο από τους Σκοτ Χόγκαν και Τζόναθαν Κοντζιά.

«Αρκετοί παίκτες από την περσινή σεζόν παρέμειναν στον σύλλογο ώστε να κατορθώσουμε όλοι μαζί αυτό που δεν πετύχαμε κόντρα στη Φούλαμ. Είμαστε μία μεγαλύτερη ομάδα της Championship και πρέπει να αρχίσουμε να το αποδεικνύουμε εντός αγωνιστικών χώρων, κατακτώντας νίκες» τόνισε ο Ιρλανδός χαφ Κόνορ Χάριχεϊν.

Επιπρόσθετα στατιστικά:

Τελευταία αποτελέσματα:

Μπρέντφορντ – Χαλ 1-1

Άστον Βίλα – Φούλαμ        0-1

Πρόσφατη παράδοση:

Χαλ – Άστον Βίλα     0-0

Άστον Βίλα – Χαλ     1-1

Σχολιάστε

X